Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til mentorteamet i Djøfs Netværk og Arrangementer

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-07-2019

Du bliver ansat i Djøfs Netværk og Arrangementer. Vi er en afdeling på 30 engagerede kolleger, som arbejder efter et fælles mål, hvor det handler om at udvikle og drive aktiviteter, der giver anledning til, at djøfere møder hinanden om faglige, personlige og relationsskabende temaer, der understøtter og udvikler deres arbejdsliv og karriere.

Jobbet 

Du skal være med til at drive og udvikle Djøfs mentorprogrammer sammen med et team på 6 kolleger. Din rolle bliver at støtte op om de administrative opgaver, som sikrer et godt mentorprogram. Du vil være i tæt kontakt med medlemmerne og få et indblik i djøfernes arbejdsmarked og karriere samt et indgående kendskab til mentoring. Med tiden vil der være mulighed for, at du får mere selvstændige opgaver, og du kan assistere på udviklingsopgaver.

 

Opgaver 

 • Administrativ support til medlemmerne i forbindelse med mentorordningerne

 • Oprettelse og forberedelse af arrangementer

 • Daglig kommunikation med mentorer og mentees via telefon og mail

 • Koordinering, udsendelse og opgørelse af evalueringsskemaer

 • Ad hoc-opgaver for teamet

Din profil 

Vi forestiller os, at du studerer på en djøf-uddannelse og har nogle år tilbage på dit studie og har interesse i og forståelse for relationer mellem mennesker.

 

Derudover forventer vi, at du 

 • er serviceminded, effektiv og ansvarlig

 • har sans for detaljer og har et godt overblik

 • kan arbejde i Microsoft Office programmer

 • forstår at samarbejde og er udadvendt

 • er en god formidler både på skrift og tale

 • har lyst til at indgå i et engageret team

Vilkår 

Stillingen er 15 timer om ugen, og timerne vil som udgangspunkt ligge i tidsrummet mellem kl. 9.00 og 16.30 mandag til fredag. Arbejdsdage fastsættes og planlægges ud fra dit studieskema. Du vil blive månedslønnet med en timeløn på 153,38 kr.

Har du spørgsmål, kan du kontakte netværkskoordinator Rikke Jensen på 36 91 91 14, chefkonsulent Karina Møldrup Andersen på 33 95 98 42 eller chef for Djøfs Netværk og Arrangementer Lars Brittain på 33 95 96 60. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads og Djøfs mentorprogrammer.

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest mandag den 12. august 2019 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 33.


 

95.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter.

Del dette job

Kontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2019
Udløber
12-08-2019
Kviknummer
LJA-74314427
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-07-2019
Ansøgningsfrist
12-08-2019
Kviknummer
LJA-74314427
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Kommunikation og medier
Beliggenhed