Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Klima- og energiteamet i Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-05-2021

Dansk Erhverv søger en engageret og flittig student til vores klima- og energiteam, der bl.a. varetager Dansk Erhvervs interesser overfor politikere og beslutningstagere samt koordinerer Dansk Erhvervs politiske arbejde for at fremme den grønne omstilling. Jobbet kræver god forståelse for dansk politik, samfundsøkonomi og erhvervspolitiske dagsordner, så du kan bidrage til at gøre Danmark til verdens bedste land at drive virksomhed i med grøn handlekraft.

 

Som studentermedhjælper i Dansk Erhverv bliver du en del af de centrale arbejdsgange i en af Danmarks største erhvervsorganisationer. Du kommer helt tæt på processerne, hvor erhvervspolitikken udvikles, og du vil samtidig stifte bekendtskab med nogle af de store spillere i dansk erhvervsliv. Tempoet er højt og dine arbejdsopgaver vil være af varierende karakter, hvorfor du gerne skal være en blæksprutte med ja-hatten på, der kan varetage en varieret portefølje af arbejdsopgaver.

 

Stillingen er placeret i klima- og energiteamet i afdelingen for Rådgivning & Videnservice, som i alt består af 21 medarbejdere, der beskæftiger sig med politisk interessevaretagelse, politik og samfundsøkonomi- herunder tre studentermedhjælpere. Du kommer til tider også til at arbejde tværfagligt med medarbejdere i andre afdelinger inden for biotek, CSR, miljø, transport, handel, mm.

 

Jobbet

Dine opgaver vil blandt andet bestå i:                 

  • Bidrage til arbejdet med politikforslag og høringssvar

  • Skrive udkast til taler, debatindlæg, præsentationer, mm.

  • Research- og analyseopgaver

  • Praktisk arbejde og koordinering ifm. afholdelse af events og politiske møder

 

Vores forventninger til dig

  • Du har kendskab til dansk politik og interesserer dig for klima- og energipolitik i dansk og EU-kontekst

  • Du har gode skriftlige evner og kan formidle tungt stof på en interessant måde

  • Du kan balancere mange opgaver samtidig med godt overblik og tage ansvar

  • Du er flittig og kvalitetsbevidst hvad angår dine arbejdsopgaver

 

Du er formentlig i gang med en samfundsvidenskabelig universitetsuddannelse eller lignende og har mindst 2 år tilbage af studiet. Som person er du nysgerrig, arbejdsom og positivt indstillet. Erfaring fra tidligere beskæftigelse, bl.a. indenfor politisk interessevaretagelse, kommunikation eller klima/energi, vil være et klart plus.

 

Stillingen er på 15-20 timer om ugen fordelt på 2-3 ugentlige arbejdsdage, dog under hensyn til eksamener. Dit daglige arbejde vil foregå på Dansk Erhvervs hovedsæde i den historiske Børsbygning i centrum af København.

 

Ansøgningen

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Klima- og energichef, Ulrich Bang, tlf. 2157 9417 eller uba@danskerhverv.dk eller hos Politisk konsulent Vibeke Borch Henning, tlf. 2265 0918 eller vbh@danskerhverv.dk.

 

Motiveret ansøgning bilagt cv, eksamenspapirer og evt. referencer sendes online her på siden via linket Ansøg til højre senest den den 6. juni 2021 med forventet start medio august 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

 

Stillingstype:

Studentermedhjælper

 

Arbejdssted:

København K

 

Hjemmeside:

www.danskerhverv.dk  

 

Kontaktperson

Ulrich Bang

Klima- og energipolitisk chef

 

Telefon

2157 9417

 

E-mail

uba@danskerhverv.dk

 

Vibeke Borch Henning

Politisk konsulent

 

Telefon

2265 0918

 

E-mail

vbh@danskerhverv.dk

 

Ansøgningsfrist

06-06-2021

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Erhverv

Adresse 1
Børsen
1217 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2021
Udløber
06-06-2021
Kviknummer
LJA-82077415
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Erhverv

Adresse
Børsen
1217
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-05-2021
Ansøgningsfrist
06-06-2021
Kviknummer
LJA-82077415
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed