Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til KL - bring din viden og interesse for arbejds- og ansættelsesret i spil

KL - Kommunernes Landsforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-02-2023

Har du lyst til at beskæftige dig med arbejds- og ansættelsesretslige spørgsmål, og vil du gerne have indsigt i arbejdet i en af Danmarks største og mest centrale arbejdsgiverorganisationer?

 

Bliv en del af et fagligt stærkt team

KL er arbejdsgiverorganisation for samtlige kommuner og er dermed den største offentlige arbejdsgiverorganisation i Danmark. Vi søger en fagligt dygtig student til vores ansættelsesretlige team i KLs juridiske kontor Jura & EU.

 

Du bliver som student en del af et fagligt stærkt team bestående af otte juridiske konsulenter, som beskæftiger sig med emner indenfor både individuel ansættelsesret og kollektiv arbejdsret. Vores opgaver består bl.a. i at rådgive kommunerne i deres rolle som arbejdsgivere, forhandle sager om afskedigelse af medarbejdere, afvikle fællesmøder vedrørende mulige brud på kollektive overenskomster, deltage som sidedommere i afskedigelsesnævn, afholde konferencer og kurser om arbejds- og ansættelsesretlige emner og i øvrigt varetage kommunernes interesser bl.a. i forbindelse med høringer om lovforslag inden for det arbejds- og ansættelsesretlige område.

 

Som student hos os løser du opgaver af både faglig, administrativ og praktisk karakter. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at varetage forskellige typer opgaver. Du vil især skulle varetage følgende opgaver:

  • Finde relevante forarbejder, domme og litteratur til brug for konsulenternes afdækning af konkrete juridiske problemstillinger i forbindelse med forberedelse af forhandlinger, afskedigelsesnævnssager, konferencer, kurser mv.

  • Vedligeholde vores bibliotek og vidensdatabaser med den nyeste juridiske litteratur, domme mv.

  • Udarbejde mødereferater

 

Du vil også få mulighed for at deltage i konsulenternes arbejde, fx kan du komme med til forhandlinger af afskedigelsessager.

 

Du vil således gennem dit arbejde få praktisk erfaring med arbejds- og ansættelsesret og indsigt i arbejdet i en stor arbejdsgiverorganisation.

 

Struktureret og ansvarsbevidst stud.jur.

Vi forventer, at du læser jura (stud.jur.) og er omkring 3 år inde i studiet, og vi lægger vægt på, at du

  • Har interesse for arbejds- og ansættelsesret, herunder er det en fordel (men ikke en betingelse), at du har eller har haft et eller flere arbejds- eller ansættelsesretlige kursusfag

  • Er god til at danne dig overblik og skabe struktur over mange varierede arbejdsopgaver

  • Er grundig og tager ansvar for dine opgaver

  • Kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre

 

Uformel omgangstone og godt socialt miljø

Teamet er en del af KLs juridiske kontor Jura & EU, som udover arbejds- og ansættelsesret også beskæftiger sig med offentligretlige emner og EU-interessevaretagelse. Vi har en uformel omgangstone og et godt socialt miljø i kontoret, og der er altid plads til at stille spørgsmål og sparre med hinanden.

 

Du vil blive en del af et studenterteam med i alt tre studentermedarbejdere i kontoret. Derudover vil du kunne deltage i KLs studenternetværk, som er et fagligt og socialt netværk for KLs mange studenter, elever og praktikanter. Du vil naturligvis også blive inviteret til at deltage i kontorets og KLs sociale arrangementer, herunder den årlige sommerfest og julefrokost.

 

Løn- og ansættelsesvilkå

Du vil blive ansat med en arbejdstid på gennemsnitligt 15 timer pr. uge, men må i travle perioder forvente at arbejde lidt flere timer. Arbejdstiden er meget fleksibel, og vi tager selvfølgelig hensyn til undervisning og eksamenslæsning.

 

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

 

KL ser forskellighed i medarbejdersammensætningen og i ledelsen som en af vores styrker og opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge vores ledige stillinger.

 

Det praktiske

Stillingen ønskes besat med tiltræden snarest muligt.

 

Send din ansøgning, CV og karakterudskrift senest den 21. februar 2023. Samtaler forventes afholdt den 23. og 24. februar 2023.

 

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, så kontakt chefkonsulent Nina Ammitzbøll Juul, NIJU@kl.dk, 3370 3379.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Søg stillingen

Ansøgningsfrist

21-02-2023

 

Tiltrædelsesdato

Start hurtigst muligt

 

Arbejdstid

15 timer

 

Kategori

Student

 

Hjemmeside

www.kl.dk/Om-KL/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse 1
Weidekampsgade 10
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Weidekampsgade 10
2300 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2023
Udløber
21-02-2023
Kviknummer
LJA-84502799
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse
Weidekampsgade 10
2300
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-02-2023
Ansøgningsfrist
21-02-2023
Kviknummer
LJA-84502799
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed