Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til kapitalmarkedsområdet

Finanstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-10-2023

Er du under uddannelse som jurist eller erhvervsjurist, og vil du være med til at overvåge de børsnoterede selskaber og sikre velfungerende finansielle markeder til gavn for virksomheder og borgere? Så er jobbet her måske noget for dig.

 

Vi søger en dygtig student til kontoret for kapitalmarkedsregulering, hvor du vil få et bredt indblik i kontorets forskelligartede opgaver. Kontoret fører tilsyn med reglerne på kapitalmarkederne. I kontoret har vi også det overordnede ansvar for lovgivningen på kapitalmarkedsområdet.

 

Velfungerende kapitalmarkeder giver virksomheder mulighed for at rejse kapital og investorer mulighed for at investere til gavn for begge parter. Finanstilsynets kapitalmarkedskontor bidrager til at sikre dette.

 

Kontoret består af 14 medarbejdere, og er organisatorisk forankret i den del af Finanstilsynet, der varetager tilsynet med kapitalmarkederne. Kontoret er derudover engageret i internationalt samarbejde særligt i EU-regi.

 

Har du følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:

1. Selvstændig og struktureret

Vi søger en student, der er i stand til at arbejde både selvstændigt og struktureret i en hverdag med flere sideløbende og forskelligartede opgaver.

 

2. En stærk holdspiller

Vi søger en student, der samarbejder godt med både kollegaer og eksterne interessenter.

 

3. Ansvarsbevidst og grundig

Vi lægger vægt på, at du er ansvarsbevidst og grundig, og at du samtidig er i stand til at skelne væsentligt fra uvæsentligt.

 

4. Samfundsengagement

Du har lyst til at løse en vigtig samfundsopgave i arbejdet med at sikre en berettiget tillid til at handle på de finansielle markeder.

 

Derudover forestiller vi os, at du er under uddannelse som jurist eller erhvervsjurist og har interesse for kapitalmarkeder. Det er ikke et krav, at du har erfaring fra den finansielle sektor eller med kapitalmarkedsområdet, men du må meget gerne brænde for det.

 

Hvilke opgaver skal du især løse?

Mere konkret har kontoret blandt andet ansvaret for at føre tilsyn med, at udstedere af værdipapirer overholder deres oplysningsforpligtelser, at godkende overtagelsestilbud og prospekter, at behandle sager om overtrædelse af markedsmisbrugsforordningen og at udarbejde regler på kapitalmarkedsområdet.

 

Du vil få mulighed for at være med til at løse en bred vifte af kontorets opgaver, herunder:

  • Markedsovervåge og følge op på sager i relation til storaktionærindberetninger og indberetning af ledende medarbejders transaktioner.

  • Følge op på de underretninger Finanstilsynet modtager fra udstedere om udsættelse af offentliggørelse af intern viden.

  • Markedsovervåge for overtrædelse af prospektreglerne.

  • Undersøge konkrete sager, hvor du får mulighed for at vurdere, om sagerne skal resultere i en påtale, et påbud, et administrativt bødeforelæg eller en politianmeldelse.

  • Sørge for at ajourføre Finanstilsynets hjemmeside, når der er ny regulering eller praksis på kontorets område.

  • Gennemgå EU-lex i forhold til nye retsakter fra EU, som er relevante for kontoret.

  • Bistå kontorets sagsbehandlere i det øvrige arbejde i kontoret.

 

Du vil få ansvaret for dine egne arbejdsopgaver, som du løser i tæt samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere.

 

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet f.eks. i forbindelse med eksamen.  I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.

 

Sådan ansøger du

Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest 20. november 2023. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til vicekontorchef Christine Larsen på tlf. 33 55 82 57.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Iben Schulin-Zeuthen på tlf. 91 33 70 80.

 

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk - særligt under rubrikken Karriere. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.

 

Ansøgningsfrist

20-11-2023

 

Hjemmeside

www.finanstilsynet.dk

 

Kontakt

Iben Schulin-Zeuthen

HR-rekrutteringspartner

E-mail

91337080

 

Christine Larsen

E-mail

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Finanstilsynet

Adresse 1
Strandgade 25
1401 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-10-2023
Udløber
20-11-2023
Kviknummer
LJA-85081221
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Finanstilsynet

Adresse
Strandgade 25
1401
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-10-2023
Ansøgningsfrist
20-11-2023
Kviknummer
LJA-85081221
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed