Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til interessevaretagelse og politikudvikling på børne-, folkeskole- og ungeområdet

KL - Kommunernes Landsforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-05-2024

Vil du gøre en forskel for børn og unge på tværs af kommunerne? Har du lyst til at arbejde i en stor, politisk organisation? Og ønsker du at være student i et socialt kontor? Så er det dig, vi mangler!

 

I KLs kontor for Børn, Unge og Folkeskole søger vi en fagligt stærk og kommunalt interesseret student til at understøtte KLs interessevaretagelse på børne- og ungeområdet.

 

Som student i vores kontor får du indblik i, hvordan KL arbejder med at varetage kommunernes interesser på det børne- og undervisningspolitiske område. Du kommer helt tæt på alle niveauer af kommunernes arbejde med dagtilbud, folkeskole og unge. Det finder sted i den omskiftelige og spændende hverdag, der er i en politisk organisation, med tæt kobling til både stat, kommuner, organisationer og mange andre.

 

Din hverdag i KL

I kontoret løser vi opgaver på tværs af forskellige faglige teams, og du vil indgå i tæt samarbejde med kontorets øvrige konsulenter og studentermedhjælpere. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Bidrage til gennemførsel af projekter med fx projekter med kommuner og organisationer, så som et undersøgende samarbejde med andre organisationer eller et partnerskab mellem kommuner.

 • Indsamle data, erfaringer, viden og andet data fra kommunerne, som anvendes på KLs konferencer, til politiske udspil, oplæg mm. Det gøres både gennem desk research, interviews med kommunale aktører, spørgeskemaundersøgelser, mv.

 • Planlægge og afvikle store konferencer og små arrangementer såsom KLs konferencer og netværk, hvor opgaverne typisk er at koordinere, udvikle drejebøger og tidsplaner, udvikle indhold og programmer, stå for kontakten til deltagere, mv. Nogle arrangementer afholdes uden for KL-huset, og du vil derfor opleve at have rejsedage, der tager dig rundt i landet.

 • Skrive og udgive artikler om arrangementer, partnerskaber, projekter og meget mere og publicere disse på KLs hjemmeside.

 • Diverse ad hoc-opgaver.

Som student hos os er der mulighed for selv at påvirke din opgaveportefølje, så du også kan supplere med dine særlige fagligheder og dygtiggøre dig inden for dine interesser. Derudover skal du også være tilpas i både at arbejde med opgaver af faglig/analytisk karakter og mere administrative og praktiske opgaver.

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du:

 • Er indskrevet på en videregående uddannelse og minimum har gennemført 3 semestre. Det kan fx være på; sociologi, samfundsfag, pædagogik, antropologi, statskundskab, uddannelsesstudier eller lignende uddannelser.

 • Har kendskab til og erfaring med både kvalitative og kvantitative metoder.

 • Har gode skriftlige kompetencer og er god til at formulere dig klart og tydeligt.

 • Er åben, imødekommende og kan snakke med alle.

 • Er initiativrig, har lyst til at lære nyt og kan arbejde systematisk og struktureret - også når du sidder med mange forskelligartede opgaver.

 • Gerne hjælper dine kollegaer med såvel små som store opgaver.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til dagtilbuds-, skole- eller det uddannelsespolitiske område, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har interesse for områderne.

 

Hvem er vi?

I kontor for Børn, Unge og Folkeskole er vi ca. 24 medarbejdere i alle aldre med forskellige baggrunde. Heraf et studenterteam på fire, som du vil blive en del af. Vi er et socialt kontor med en åben kultur, der vægter faglig sparring og samarbejde tungt, når vi løser opgaver. Vi går op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde - også selvom det er travlt.

 

Det praktiske

Send os din ansøgning senest søndag den 2. juni. Vi håber at byde velkommen til vores nye student medio-august, afhængig af dine og vores ferieplaner.

 

Vi holder samtaler enten tirsdag den 11. juni eller tirsdag den. 18 juni.

 

I din ansøgning må du gerne beskrive, hvad det er ved børne-, unge- og uddannelsesområdet, som du er synes er spændende eller relevant for din profil, og hvad du tænker om at arbejde i en politisk organisation, som varetager kommunernes interesser.

 

Stillingen er på 15 timer om ugen, men vi udviser naturligvis fleksibilitet i forbindelse med dit studie, herunder dine eksaminer.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Freya Sloth Hansen, chefkonsulent, på 33 70 36 45 eller frsh@kl.dk eller Camilla Heering Elong, student, på 33 70 35 20 eller cael@kl.dk for mere information.

 

Søg stillingen

Ansøgningsfrist

02-06-2024

 

Tiltrædelsesdato

15-08-2024

 

Arbejdstid

15 timer om ugen

 

Kategori

Student

 

Hjemmeside

www.kl.dk/Om-KL/

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse 1
Weidekampsgade 10
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Weidekampsgade 10
2300 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-05-2024
Udløber
02-06-2024
Kviknummer
LJA-85474879
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse
Weidekampsgade 10
2300
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-05-2024
Ansøgningsfrist
02-06-2024
Kviknummer
LJA-85474879
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed