Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til HR og rekruttering

Beskæftigelsesministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-09-2022

Har du interesse for HR og lyst til at blive klogere på, hvordan man arbejder med HR i en politisk drevet organisation? Vil du være med til at hjælpe os med at rekruttere de dygtigste medarbejdere? Så er det dig, vi står og mangler til vores rekrutteringsteam i Beskæftigelsesministeriets Koncern HR.

 

Start din HR-karriere i BM

Vi hjælper koncernens chefer med at rekruttere og sparrer med dem om indholdet i deres stillingsannoncer, og hvordan de bedst kan tiltrække de gode medarbejdere, der kan hjælpe BM med at udvikle beskæftigelses- og arbejdsmiljøområdet. Vi arbejder for at synliggøre BM som en god arbejdsplads med mange karrieremuligheder. Vi har brug for en student, som kan hjælpe os med forskellige HR-opgaver. Du bliver en del af rekrutteringsteamet, som ud over dig, består af to fuldmægtige og en faglig leder.

 

Dine opgaver vil spænde bredt, men kan bl.a. være at hjælpe med:

  • Rekrutteringsopgaver, herunder at publicere og kvalitetssikre stillingsannoncer

  • Aktiviteter for vores studenter, fx drive et netværk eller holde arrangementer

  • Employer branding indsatser, bl.a. hjælpe med den gode fortælling til vores LinkedIn.

 

Du vil i stillingen få en bred indsigt i, hvordan man bedriver HR i en stor organisation, og du vil særligt blive klogere på rekrutteringsprocessen fra A-Z. Som Koncern HR har vi en bred berøringsflade med hele ministeriet og det politiske arbejde, som du derfor også vil få en fornemmelse af.

 

Velkommen til Koncern HR

I Koncern HR er vi 29 engagerede medarbejdere. Vi servicerer departementet og ministeriets tre enheder/styrelser og ca. 1.500 medarbejdere med alle typer af HR-opgaver. Vi er inddelt i en række teams: Administrationsteamet, Jurateamet, Organisations- og Kompetenceteamet, Rekrutteringsteamet, Talteamet og HR-partnerne.

 

Koncern HR er præget af et stort engagement og en høj faglighed. Vi har et godt kollegaskab, sparrer om opgaverne og hjælper hinanden. Her er grobund for spændende udfordringer og udviklingsmuligheder, både når det kommer til dine arbejdsopgaver, dit fagområde, mængden af ansvar og ny viden inden for HR. Vi har stort fokus på at sætte vores forskellige kompetencer i spil på tværs af faglighederne.

 

Vi arbejder for at understøtte, at ministeriet kan levere i forhold til kerneopgaverne, og at Beskæftigelsesministeriet er en god og attraktiv arbejdsplads med kompetente og ordentlige medarbejdere og ledere. Vi er ambitiøse og vil være i front, når det gælder udvikling af offentlig ledelse og HR. Vi lægger vægt samarbejde - både på tværs i Koncern HR og på hele ministerområdet - og vi prioriterer vores sociale fællesskab højt.

 

Bliv vores nye kollega

Som vores nye student forventer vi, at du er i gang med en akademisk uddannelse inden for fx HRM/organisation, kommunikation, det samfundsvidenskabelige område eller lignende. Du går til opgaverne med nysgerrighed og kan lide at samarbejde.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

  • arbejder struktureret og ikke er bange for selvstændigt at kaste dig ud i nye opgaver

  • er god til at kommunikere og formulerer dig godt på skrift

  • er serviceminded og gør dit bedste for at finde den rette løsning

  • er grundig og sætter en ære i, at det du leverer er gennemarbejdet

  • har et godt humør.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. november 2022 eller hurtigst muligt herefter.

 

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Maiken Bastholm i Koncern HR på tlf.nr. 2147 0742.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag d. 10. oktober 2022.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked

I Beskæftigelsesministeriets departement arbejder vi på at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren de bedste forudsætninger for at træffe velinformerede beslutninger. Vores kerneopgave er at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Det gør vi via effektiv styring og ledelse.

 

Du kan læse mere om os på www.bm.dk.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Beskæftigelsesministeriet

Adresse 1
Holmens Kanal 20
1060 København K
Danmark
Web
Adresse 2
Holmens Kanal 20
1060 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-09-2022
Udløber
10-10-2022
Kviknummer
LJA-84065792
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Beskæftigelsesministeriet

Adresse
Holmens Kanal 20
1060
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-09-2022
Ansøgningsfrist
10-10-2022
Kviknummer
LJA-84065792
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed