Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Djøfs studenterrådgivning

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-07-2021

Vi har et fagligt udfordrende og personligt udviklende studiejob, hvis du interesserer dig for at rådgive andre studerende om ansættelsesvilkår, jobsøgning og karriereovervejelser. Du har nu mulighed for at blive en del af et team af 11 kompetente og engagerede studenterrådgivere.

Jobbet

Vi arbejder dagligt på at stille vores medlemmer stærkere i deres studiejob og karriereovervejelser. Vi rådgiver medlemmerne om kontrakter og ansættelsesvilkår, ligesom vi sparrer med medlemmerne om jobsøgning, CV/ansøgning, jobsamtaler, lønforhandlinger og trivsel. Endelig behandler vi sager om fx manglende løn, feriepenge eller afskedigelser for studerende medlemmer. Den tilknyttede studenterrådgiver følger sagen fra start til slut, med tæt sparring fra vores juridiske konsulenter. I jobbet som studenterrådgiver får du derfor prøvet kræfter med mange forskellige og meget alsidige opgaver.  

Du rådgiver både på mail, telefon og chat, og det er medlemmets ønsker og behov, der former arbejdsdagen. Vi gør meget ud af at være i kontakt med vores medlemmer. Derfor vil du som led i vores opsøgende rådgivning også proaktivt kontakte medlemmerne telefonisk for at tilbyde relevant sparring med afsæt i medlemmets konkrete situation og behov.

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan varetage alle opgaver fra start. Du bliver klædt godt på gennem et oplæringsforløb, ligesom du sammen med resten af teamet løbende bliver opkvalificeret, så du kan yde rådgivning af høj kvalitet til medlemmerne.

Din profil

Ligesom mange af vores medlemmer læser du en relevant uddannelse på fx Københavns Universitet eller Copenhagen Business School og har nogle år tilbage på studiet. Derudover forventer vi, at du

  • er god til at lytte og sætte dig ind i andres situation og behov

  • trives i den udadvendte rolle som rådgiver

  • tager ansvar for at yde en god rådgivning til vores medlemmer

  • er målrettet og resultatorienteret i forhold til teamets mål

  • kan bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag med skiftende opgaver

  • kan lide at samarbejde, men også tage ansvar for selvstændige opgaver

  • gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner.

 

Vi tilbyder

Du bliver ansat i Studenterrådgivningen, der er et team i Djøfs Rådgivningscenter, som består af 26 kolleger heraf 11 studerende.  Afdelingen yder direkte rådgivning til medlemmerne i spørgsmål om løn, vilkår og karriere. Som studenterrådgiver opnår du et bredt kendskab til arbejdsmarkedet og ansættelsesretlige problemstillinger, ligesom du også får trænet samtaleteknik og bliver skarp på kunsten at skrive ansøgninger og CVer. Som ansat i Studenterrådgivningen bliver du del af et team, hvor der er en uformel omgangstone og højt humør. Samtidig bliver du del af et ansvarsbevidst team, der har stort fokus på kvalitet og i fællesskab at skabe resultater.  

Vi lægger vægt på din faglige og personlige udvikling. I løbende dialog med din chef om dine kompetencer, interesser og erfaring, er det derfor ind imellem muligt at få ansvar for opgaver som fx at forhandle med arbejdsgivere, bidrage til Djøfs medlemsnyt eller mindre analyseopgaver.

Arbejdstid og løn

Arbejdstiden er 15 timer om ugen og ligger som udgangspunkt i vores åbningstid mellem kl. 9 og 16 mandag til fredag. Du skal påregne at deltage i ét teammøde om måneden og ét månedligt ringe-event i forbindelse med den opsøgende rådgivning. Begge disse aktiviteter ligger i tidsrummet kl. 16 - 19.

Du vil blive månedslønnet, og timelønnen er 155,82 kr.

Har du spørgsmål, kan du fra 4. august kontakte chef for Studenterrådgivningen Lotte Jepsen på 29 13 16 02. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

Din ansøgning skal være modtaget senest onsdag den 11. august 2021 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 33.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-07-2021
Udløber
11-08-2021
Kviknummer
LJA-82347155
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-07-2021
Ansøgningsfrist
11-08-2021
Kviknummer
LJA-82347155
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed