Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Djøfs studenterrådgivning

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-03-2021

Vi har et fagligt udfordrende og personligt udviklende studiejob, hvis du interesserer dig for at rådgive andre studerende om ansættelsesvilkår, jobsøgning og karriereovervejelser. Du har nu mulighed for at blive en del af et team af 11 kompetente og engagerede studenterrådgivere.

 

Jobbet

Vi arbejder dagligt på at stille vores medlemmer stærkere i deres studiejob og karriereovervejelser. Vi rådgiver medlemmerne om kontrakter og ansættelsesvilkår, ligesom vi sparrer med medlemmerne om jobsøgning, CV/ansøgning, jobsamtaler, lønforhandlinger og trivsel. Endelig behandler vi sager om fx manglende løn, feriepenge eller afskedigelser for studerende medlemmer. I jobbet som studenterrådgiver får du derfor prøvet kræfter med mange forskellige og meget alsidige opgaver.

 

Du rådgiver både på mail, telefon og chat, og det er medlemmernes ønsker og behov, der former arbejdsdagen. Vi gør meget ud af at være i kontakt med vores medlemmer. Derfor vil du som led i vores opsøgende rådgivning også proaktivt kontakte medlemmer telefonisk for at tilbyde relevant sparring med afsæt i medlemmernes konkrete situation og behov.

 

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan varetage alle opgaver fra start. Du bliver klædt godt på gennem et oplæringsforløb, ligesom du sammen med resten af teamet løbende bliver opkvalificeret, så du kan yde rådgivning af høj kvalitet til medlemmerne.

 

Din profil

Ligesom mange af vores medlemmer læser du en relevant uddannelse på fx Copenhagen Business School eller Københavns Universitet og har nogle år tilbage på studiet. Derudover forventer vi, at du

  • er god til at lytte og sætte dig ind i andres situation og behov

  • trives i den udadvendte rolle som rådgiver

  • tager ansvar for at yde en god rådgivning til vores medlemmer

  • er målrettet og resultatorienteret i forhold til teamets mål

  • kan bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag med skiftende opgaver

  • kan lide at samarbejde, men også tage ansvar for selvstændige opgaver

  • har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner.

Vi tilbyder

Du bliver ansat i Studenterrådgivningen, der er et team i Djøfs Rådgivningscenter, som består af 26 kolleger heraf 11 studerende.  Afdelingen yder direkte rådgivning til medlemmerne i spørgsmål om løn, vilkår og karriere. Som studenterrådgiver opnår du et bredt kendskab til arbejdsmarkedet og ansættelsesretlige problemstillinger, ligesom du også får trænet samtaleteknik og bliver skarp på kunsten at skrive ansøgninger og CVer. Som ansat i studenterrådgivningen bliver du en del af et team, hvor der er en uformel omgangstone og et højt humør. Samtidig bliver du en del af et ansvarsbevidst team, der har stor fokus på kvalitet og i fællesskab at skabe resultater.

 

Vi lægger vægt på din faglige og personlige udvikling. I løbende dialog med din chef om dine kompetencer, interesser og erfaring, er det derfor ind imellem muligt at få ansvar for opgaver som fx at forhandle med arbejdsgivere, bidrage til Djøfs medlemsnyt eller mindre analyseopgaver.

 

Arbejdstid og løn

Arbejdstiden er 15 timer om ugen og ligger som udgangspunkt i vores åbningstider mellem kl. 9 og 16 mandag til fredag. Du skal påregne at deltage i ét teammøde om måneden og ét månedligt ringeevent i forbindelse med den opsøgende rådgivning. Begge disse aktiviteter ligger i tidsrummet kl. 16 og 19.

 

Du vil blive månedslønnet, og timelønnen er 155,82 kr.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte chef for studenterrådgivningen Lotte Jepsen på 33 95 98 38. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads  

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

Din ansøgning skal være modtaget senest mandag den 15. marts 2021 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 12, som vil foregå via Zoom.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-03-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81772498
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
01-03-2021
Ansøgningsfrist
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81772498
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration
Beliggenhed