Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Djøfs studenterrådgivning

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-08-2019

Vi har et fagligt udfordrende og personligt udviklende studiejob, hvis du interesserer dig for at rådgive andre studerende om jobsøgning, karriereovervejelser og ansættelsesvilkår. Du har nu mulighed for at blive en del af et team af 11 kompetente og engagerede studenterrådgivere.

 

Jobbet

Vi arbejder dagligt på at stille vores medlemmer stærkere i deres studiejob og karriereovervejelser. Vi sparrer med medlemmerne om jobsøgning, CV/ansøgning, jobsamtaler, lønforhandlinger og trivsel, ligesom vi rådgiver om kontrakter og ansættelsesretlige vilkår. I jobbet som studenterrådgiver får du derfor prøvet kræfter med mange forskellige og meget alsidige opgaver.

 

Du rådgiver både på mail, telefon og chat, og det er medlemmets ønsker og behov, der former arbejdsdagen. Vi gør meget ud af at være i kontakt med vores medlemmer. Derfor vil du som led i vores opsøgende rådgivning også proaktivt kontakte medlemmerne telefonisk for at tilbyde relevant sparring med afsæt i medlemmets konkrete situation og behov.

 

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan varetage alle opgaver fra start. Du bliver klædt godt på gennem et oplæringsforløb, ligesom du sammen med resten af teamet løbende bliver opkvalificeret, så du kan yde rådgivning af høj kvalitet til medlemmerne.

 

Din profil

Ligesom mange af vores medlemmer læser du en relevant uddannelse på fx Copenhagen Business School eller Københavns Universitet og har nogle år tilbage på studiet. Derudover forventer vi, at du

 

  • er god til at lytte og sætte dig ind i andres situation og behov

  • trives i den udadvendte rolle som rådgiver

  • tager ansvar for at yde en god service og rådgivning til vores medlemmer

  • er målrettet og resultatorienteret i forhold til teamets mål

  • kan bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag med skiftende opgaver

  • kan lide at samarbejde, men også tage ansvar for selvstændige opgaver

  • er velformuleret både mundtligt og på skrift.

 

 

Vi tilbyder

Du bliver ansat i Studenterrådgivningen, der er et team i Djøfs Rådgivningscenter, som består af 26 kolleger heraf 11 studerende. Afdelingen yder direkte rådgivning til medlemmerne i spørgsmål om løn, vilkår og karriere. Som studenterrådgiver opnår du et bredt kendskab til arbejdsmarkedet og ansættelsesretlige problemstillinger, ligesom du også får trænet samtaleteknik og bliver skarp på kunsten at skrive ansøgninger og CVer.

 

Vi lægger vægt på din faglige og personlige udvikling. I en løbende dialog med din chef om dine kompetencer, interesser og erfaring, er det derfor ind imellem muligt at få ansvar for opgaver som fx at bidrage til Djøfs medlemsnyt, mindre analyseopgaver, forhandle med arbejdsgivere eller repræsentere Djøf på messer på studiestederne.

 

Arbejdstid og løn

Arbejdstiden er 15 timer om ugen og ligger som udgangspunkt i vores åbningstider mellem kl. 9 og 16 mandag til fredag. Du skal påregne at deltage i ét teammøde om måneden og ét månedligt ringeevent i forbindelse med den opsøgende rådgivning. Begge disse aktiviteter ligger i tidsrummet kl. 16-19.

 

Du vil blive månedslønnet, og timelønnen er 153,38 kr.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte chef for studenterrådgivningen Lotte Jepsen på 33 95 98 38. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads  

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

 

Din ansøgning skal være modtaget senest fredag den 13. september 2019 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 38.

 

95.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter.Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-08-2019
Udløber
13-09-2019
Kviknummer
LJA-75120124
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-08-2019
Ansøgningsfrist
13-09-2019
Kviknummer
LJA-75120124
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed