Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Djøfs studenterrådgivning

Djøf

Storkøbenhavn

Indrykket
07-03-2019

Vi har et fagligt udfordrende og personligt udviklende studiejob til dig, der har interesse for at rådgive vores studerende medlemmer om jobsøgning, karriereovervejelser og ansættelsesvilkår. Derfor har du nu mulighed for at blive en del af et team af 11 kompetente og engagerede studenterrådgivere.

Jobbet
I jobbet som studenterrådgiver får du mulighed for at prøve kræfter med mange alsidige opgaver. Du kommer til at sparre med vores medlemmer om karriereovervejelser, CV/ansøgning, jobsamtaler, lønforhandling og trivsel. Du vil også skulle rådgive om ansættelsesretlige vilkår og kontrakter.

Rådgivningen foregår både på mail, telefon og chat, og det er medlemmets ønsker og behov, der former arbejdsdagen. Vi gør meget ud af at være i kontakt med medlemmerne, så du vil også komme til at lave opsøgende rådgivning. Det betyder, at du proaktivt kontakter medlemmer telefonisk for at tilbyde relevant sparring med afsæt i medlemmets konkrete situation og behov.

Vi forventer ikke, at du kan varetage alle opgaver fra start. Du vil blive klædt godt på gennem et oplæringsforløb, ligesom du sammen med resten af teamet løbende bliver opkvalificeret, så du kan yde rådgivning af høj kvalitet til medlemmerne.

Om dig
Du har nogle år tilbage på dit studie, hvor du læser en relevant uddannelse fx på CBS eller KU - ligesom en stor del af vores medlemmer. Derudover forventer vi, at du

  • er god til at lytte og sætte dig ind i andres situation og behov

  • trives i den udadvendte rolle som rådgiver

  • tager ansvar for at yde en god service og rådgivning til vores medlemmer

  • er målrettet og resultatorienteret i forhold til teamets mål

  • kan bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag med skiftende opgaver

  • kan lide at samarbejde, men også tage ansvar for selvstændige opgaver

  • er velformuleret både mundtligt og på skrift.

Vi tilbyder
Du vil blive ansat i Studenterrådgivningen, der er et team i Djøfs Rådgivningscenter, som består af 26 kolleger heraf 11 studerende. Afdelingen yder direkte rådgivning til medlemmerne i spørgsmål om løn, vilkår og karriere. Som studenterrådgiver opnår du derfor et bredt kendskab til arbejdsmarkedet og ansættelsesretlige problemstillinger, ligesom du vil træne samtaleteknik og blive skarp på kunsten at skrive ansøgninger og CVer.

Vi lægger vægt på din faglige og personlige udvikling. Efter aftale med din chef har du derfor mulighed for ind imellem at få ansvar for opgaver ud fra kompetencer, interesser og erfaring fx bidrage til Djøfs nyhedsmail, mindre analyseopgaver, forhandle med arbejdsgivere eller repræsentere Djøf på messer på studiestederne.

Arbejdstid og løn
Arbejdstiden er 15 timer om ugen og vil som udgangspunkt ligge i vores åbningstider mellem kl. 9 og 16 mandag til fredag. Du skal påregne at deltage i ét teammøde om måneden og ét månedligt ringeevent i forbindelse med den opsøgende rådgivning. Begge disse aktiviteter ligger i tidsrummet kl. 16-19.

Du vil blive månedslønnet, og timelønnen er 140,31 kr.

Har du spørgsmål, kan du kontakte chef for studenterrådgivningen Lotte Jepsen på 33 95 98 38. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads

Ansøgningen
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest onsdag den 20. marts 2019 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 13.

95.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter.

 

 

 


Del dette job

Kontakt
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K
Kontakt
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
07-03-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
LJA-71355832
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-03-2019
Udløber
20-03-2019
Kviknummer
LJA-71355832
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration, Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed