Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Djøfs Medlemsservice

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-05-2019

Vil du have et fagligt udfordrende og udviklende studiejob? Har du interesse for at rådgive vores medlemmer om forsikring og kontante fordele? Og vil du være med til at sikre, at Djøf fortsætter sin vækst og når vores mål på 100.000 medlemmer i 2020? Så er jobbet lige her.

 

Jobbet

I jobbet som student i Djøfs Medlemsservice rådgiver og besvarer du henvendelser om forsikring fra Djøfs 24.000 studerende medlemmer. Forespørgslerne er mangeartede og går lige fra konkrete spørgsmål om forsikringsdækning til mere generelle spørgsmål om Djøfs øvrige tilbud om kontante fordele.

 

Du bliver en del af medlemsteamet, der arbejder for at tiltrække og fastholde medlemmer og tilbyder en målrettet og relevant service for vores medlemmer. En afdeling med fokus på at udvikle Danmarks bedste forsikringstilbud til Danmarks bedste medlemsgruppe og med fokus på at udvikle Djøfs kontante fordele, loyalitets- og fastholdelsesprogrammer samt Djøfs studielivsindsats.

 

Medlemskontakten foregår på mail, telefon og chat. Vi forventer ikke, at du kan varetage den konkrete forsikringsrådgivning fra start. Du vil blive klædt godt på gennem et oplæringsforløb, ligesom du løbende bliver opkvalificeret.

 

Din profil

Du har nogle år tilbage på dit studie, og du har interesse for medlemsservice og rådgivning om forsikring.

Derudover forventer vi, at du

 

  • trives i en udadvendt rolle i en hektisk hverdag med klare mål

  • sætter en ære i at levere forsikringsrådgivning i en høj kvalitet til vores medlemmer

  • er målrettet og resultatorienteret i forhold til afdelingens mål om medlemsvækst

  • har erfaringer med salg

  • motiveres af at hverve og fastholde medlemmer

  • kan lide at samarbejde, men også tage ansvar for selvstændige opgaver

  • er velformuleret både mundtligt og på skrift.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job inden for forsikringsrådgivning, medlemsservice og salg. Vi lægger vægt på din faglige og personlige udvikling. Djøf er en arbejdsplads med en god og behagelig kultur og altid stort fokus på medlemmerne.

 

Jobbet er tidsbegrænset til 31. december 2019 med mulighed for forlængelse.

 

Vilkår

Arbejdstiden er 15 timer om ugen og vil som udgangspunkt ligge i vores åbningstider mellem kl. 9 og 16 mandag til fredag. Der er fleksibilitet i forhold til dit studie.

 

Timelønnen er 141,60 kr. Med en gennemsnitlig arbejdstid på 15 timer om ugen, udgør den faste månedsløn 9.204,11 kr. pr. måned.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan levere en ren straffeattest.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte chef for medlemsservice Joel Haviv på 31 20 32 85. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest mandag den 27. maj 2019 kl. 9.00. Vi indkalder til samtaler løbende.

 

95.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2019
Udløber
27-05-2019
Kviknummer
LJA-73204413
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
09-05-2019
Ansøgningsfrist
27-05-2019
Kviknummer
LJA-73204413
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed