Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Djøf Business Community

Djøf

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-10-2020

Vi søger en student, som elsker at sætte sig til tasterne og skrive korte, præcise og ikke mindst sælgende tekster til forskellige online kanaler. Samtidig synes du også, at det er spændende at tage kontakt til virksomheder, studiesteder, start-up miljøer m.m. for at skabe gode relationer og samarbejde. Endelig vil du gerne supportere og støtte travle konsulenter ved eksekvering af arrangementer.

 

Jobbet

 • Sikre fortsat udvikling af et aktivt online fællesskab og content på Facebook ved blandt andet SoMe posts og videoer. Det gøres ved at skrive oplæg, posts, bloggs og salgstekster.

 • Bidrage til øget kendskab til Djøfs tilbud til selvstændige, studerende og unge iværksættere/freelancere ved at lave opsøgende kontakt til universiteter og start-up miljøer.

 • Producere og nytænke inspirerende arrangementsbeskrivelser for at øge kendskab og tilmeldinger til Djøfs tilbud til selvstændige især Djøf Business Community events.

 • Sikre drift af online og off-line arrangementer med oprettelse af arrangement, bestilling af diverse materialer, faciliteter m.m.

 • Svare på medlemshenvendelser omkring ydelser/events.

 • Diverse ad hoc opgaver.

Din profil

 • Levere gennemskrevne arrangementsbeskrivelser og SoMe tekster. Du kan lide at skrive sælgende, kort og præcist og er god til det både på dansk og på engelsk.

 • Lyst og mod til at ringe til potentielle samarbejdspartnere, indlægsholdere og deltagere/medlemmer med henblik på, at de deltager/bidrager i Business Community, så du kan pitche i telefonen. Lige som du er serviceminded og undersøgende, når medlemmer/interesserede kontakter Djøf og har brug for hjælp.

 • Administrativ support på alle arrangementer. Eks. tager stilling til tilmeldingsflow og tilpasser kommunikationen, som deltagerne får ved tilmelding sendt fra system. Booker lokaler, forplejning m.m. Det er derfor vigtigt, at du tænker procesorienteret og struktureret. Du følger op og får afsluttet opgaven, så du chekker gerne en ekstra gang.

 • Det er en fordel, hvis du har interesse for startup miljøet og måske endda kender til det, så du har en fornemmelse for, hvad der rør sig blandt vores målgruppe.

Vi tilbyder

 • Et fleksibelt 15 times studiejob (om ugen) frem til 30. juni 2021.

 • Mulighed for at være med til at udvikle arrangementer både ift. tilrettelæggelse og eksekvering og facilitering, hvis det har din interesse.

 • Et team af konsulenter og en anden student, der bliver dine primære samarbejdspartnere, hvorfor du får forskellige samarbejdsflader. Du skal særligt samarbejde med den anden student både ift. arbejdsopgaver og arbejdstilrettelæggelse.

Vilkår

Du ansættes i Djøfs Karriere og Erhverv. Du vil blive månedslønnet og timelønnen er 155,97 kr.

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte Karrierechef Gert Nielsen på telefon 23 31 90 93. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.  

 

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.

Din ansøgning skal være modtaget senest tirsdag den 20. oktober kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 44.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Djøf

Adresse 1
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Tlf
33 95 97 00
Adresse 2
Gothersgade 133
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
20-10-2020
Kviknummer
LJA-81262375
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Salg og markedsføring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Djøf

Adresse
Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Tlf: 33 95 97 00
Praktisk information
Indrykket
12-10-2020
Ansøgningsfrist
20-10-2020
Kviknummer
LJA-81262375
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Salg og markedsføring
Beliggenhed