Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til DI's internationale arbejde

DI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-04-2019

Vil du være med til at bidrage til den spændende og højaktuelle globale dagsorden?

 

DI er Danmarks største og mest internationalt orienterede erhvervsorganisation. Vi arbejder for at skabe gode rammevilkår for virksomhedernes internationale aktiviteter, vi rådgiver dem om internationalisering og bæredygtighed, og vi hjælper dem med at tiltrække internationale talenter.

 

Om jobbet

Opgaverne vil bl.a. omfatte analysearbejde, planlægning og gennemførsel af kommunikationsopgaver, forberedelse af materiale til møder samt koordinering af henvendelser til medlemsvirksomheder og andre stakeholders. Herudover er en tæt dialog og samarbejde med resten af huset en central arbejdsopgave. Det er en fordel, hvis du har kendskab til DI eller erfaring fra lignende organisationer.

 

Der vil være god mulighed for faglig og personlig udvikling i jobbet.

 

Din profil

Du er i gang med en videregående uddannelse med fokus på kommunikation, samfundsvidenskab eller handel, og du er enten i slutningen af din bacheloruddannelse eller starten af din kandidatuddannelse.

 

Derudover forventer vi, at du:

 

  • er selvstændig og initiativrig

  • er struktureret og kvalitetsbevidst

  • besidder gode kommunikationskundskaber på skrift og i tale

  • har flair for at bruge diverse it-systemer og digitale platforme (herunder sociale medier)

  • har en generel indsigt i eller interesse for den politiske dagsorden, virksomhedernes internationalisering og bæredygtighed / verdensmål.

  • sætter pris på et tæt samarbejde med kollegaer, samt på tværs af DI organisationen og med medlemsvirksomheder

 

 

Ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid vil være 15 timer om ugen. Der er mulighed for fleksibel tilrettelæggelse i forhold til dit studie. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og samtaler vil foregå løbende.

 

Interesseret?

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos fagleder for strategi- og organisationsudvikling Marie Gad på 29 49 44 47 eller e-mail msh@di.dk.  

 

NB! Vi modtager ikke ansøgninger sendt pr. mail anvend ansøgningslinket.

 

Send ansøgning og CV online senest 15. maj.

 

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

 

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DIs medlemmer både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

 

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

 

Vi tror på viden

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

 

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

 

Læs mere om DI: www.di.dk/job  

 

Bemærk

Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

 

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.  

 

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DI

Adresse 1
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-04-2019
Udløber
15-05-2019
Kviknummer
LJA-72831314
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Ansøg nu
Lignende job

Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat

Buy Way Personal Finance

Buy Way

Del dette job

Virksomhedsinformation

DI

Adresse
H. C. Andersens Boulevard 18
1787
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-04-2019
Ansøgningsfrist
15-05-2019
Kviknummer
LJA-72831314
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration
Beliggenhed