Gem annonce

Student til Direktionssekretariat

Arbejdstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-05-2023

Er du interesseret i organisationsudvikling, og har du lyst til en rolle tæt på direktionen, hvor dagene ikke ligner hinanden, og udviklingsmulighederne er mange? Har du holdånd, gå-på-mod og et kvikt hoved? Så er du måske vores nye student i Direktionssekretariat.

 

En omskiftelig hverdag tæt på direktionen

Som student hos os får du et godt indblik i, hvordan det er at arbejde i en statslig styrelse. En stor del af vores arbejde handler om at udvikle og understøtte Arbejdstilsynet som organisation og sikre gode processer på tværs. Du får som student lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, og vi vil med udgangspunkt i din profil finde opgaver, som kan udvikle dig. De forskellige opgaver kan fx være at hjælpe med udviklingsopgaver, bestilling og udarbejdelse af mødemateriale eller præsentationer samt planlægning og afvikling af møder, faglige events og arrangementer.

 

Et kontor med ambitioner, samarbejde og plads til et godt grin

Du vil i direktionssekretariatet blive en del af et hold på 14 dygtige kolleger. Vi har sammen ansvaret for blandt andet Arbejdstilsynets strategi, organisationsudvikling, ledelseskommunikation, proces for ministersager, Arbejdstilsynets internationale arbejde og diverse opgaver med snitflader til Koncern HR. Hver dag hjælper vi hinanden med at lykkes, så vi sammen kan understøtte Arbejdstilsynets organisation, direktion og ledelse bedst muligt. Vi har et godt kollegaskab og lægger vægt på samarbejde, respekt og en uhøjtidelig omgangsform med plads til et godt grin.

 

Er du god til processer og samarbejde?

Vi forestiller os, at du læser på en samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelse. Det er vigtigt, at du har en god procesforståelse, lyst til dialog og kan sætte dig i modtagerens sted - både når du tilrettelægger processer og skriver oplæg. Derudover drømmer vi om, at du:

  • har mod på at kaste dig ud i nye udfordringer og er hurtig til at lære nyt

  • er stærk skriftligt og i powerpoint og kan kort og præcist få kernen frem på skrift

  • er ansvarsbevidst og struktureret og kan bevare overblikket i en travl hverdag

  • er dialogsøgende og god til at samarbejde - også med andre fagligheder end din egen

  • er en god kollega, der gerne giver en hånd med.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tager højde for, at du skal passe dit studie og i eksamensperioder, hvor studiet kræver mere af din tid, er der mulighed for fleksibilitet. Vi vil gerne have, at du starter den 15. august 2023.

 

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er indskrevet ved en højere læreanstalt og er aktivt studerende.

 

Dit daglige arbejdssted er Landskronagade 33, 2100 København Ø.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Tania Engbo Dyck-Madsen på tlf. 5087 4884.

 

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 12. juni 2023.

 

Vi forventer at holde samtaler den 19. og 20. juni 2023.

 

Vi ser frem til at læse din ansøgning.

 

Ansøgningsfrist

12-06-2023

 

Stillingstype

Student

 

Arbejdssted

Arbejdstilsynet, Arbejdsmiljøfagligt Center, København

 

Hjemmeside

www.at.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-05-2023
Udløber
12-06-2023
Kviknummer
LJA-84812043
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronagade 33
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-05-2023
Ansøgningsfrist
12-06-2023
Kviknummer
LJA-84812043
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce