Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Databehandling

Rigsarkivet

Odense, Fyn

Indrykket
21-09-2022

Rigsarkivet er Danmarks fælles hukommelse. Vi indsamler, bevarer og formidler næsten 1000 års dokumentation om samfundet både i digital og analog form. I Europa er vi blandt de førende arkiver inden for digital samfundsdokumentation.

 

Du bliver en del af enheden Dataformidling, hvor vi arbejder med at sætte vores data i spil på forskellige måder, så de skaber værdi for flere. Vi er i alt 22 medarbejdere, hvoraf de fleste arbejder på Rigsarkivet i Odense, enkelte dog også i København, Viborg og Aabenraa.

 

Jobbet

Som studentermedhjælper er du med til at gøre de data, som Rigsarkivet har modtaget fra fx andre offentlige myndigheder, tilgængelige for vores brugere. Det sker enten via klargøring af data til udlevering i rå form eller via vores Sofia system, hvor du skal sørge for indlæsning af data og formulering af forespørgsler, som gør det muligt for brugere at foretage opslag af enkeltoplysninger. Rigsarkivet bevarer digitale data fra IT-systemer i en XML struktur og genrejser disse på en SQL databaseserver, når de skal genanvendes og udleveres. Du kan også forvente andre opgaver med konvertering og databehandling, eksempelvis for at sikre at frit tilgængelige data kan downloades direkte fra vores hjemmeside.

 

Kvalifikationer

Vi forudsætter, at du har gode IT kompetencer og kendskab til relationel databaseteori, herunder SQL. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til XML og Rigsarkivets arbejde.

 

Vi forventer, at du er omhyggelig i dit arbejde, god til at holde orden og til at dokumentere alle processer. Herunder er du i stand til at arbejde selvstændigt, samtidig med at du har gode samarbejdsevner. Du er velformuleret og serviceorienteret.

 

Vi tilbyder

Som ansat i Rigsarkivet får du ca. 250 kolleger på vores adresser fire steder i Danmark. Sammen arbejder vi for at indsamle, bevare, forske i og formidle den vigtige samfundsdokumentation, der er Rigsarkivets ansvarsområde. Vi er en ambitiøs organisation, der satser på udvikling og digitalisering af vores arbejdsmåder og vores ydelser. Vi lægger vægt på et stærkt fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor opgaverne løses i samarbejde med kollegerne. Vi har fleksible arbejdstider, så arbejds- og privatliv hænger sammen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive aflønnet efter OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftale mellem HK/Stat og Skatteministeriet som studerende (Ny Løn).

 

Arbejdstiden er gennemsnitlig ca. 15 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt, så arbejds-, privat- og studielivet hænger sammen. Arbejdsstedet er Rigsarkivet, Jernbanegade 36, 5000 Odense C.

 

Ansættelsen er pr. 1. november 2022 eller snarest muligt. 

 

Vi indhenter straffeattest.

 

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning, CV og relevant dokumentation for uddannelsesforløb m.v. via Rigsarkivets rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker Søg stillingen nederst på denne side.   

 

Ansøgningsfristen er d. 9. oktober 2022. Vi forventer at afholde samtaler d. 14. oktober.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos enhedschef Jan Dalsten Sørensen, tlf. 41717246 eller på e-post jds@sa.dk.

 

Du kan læse mere om Rigsarkivet på www.rigsarkivet.dk.

 

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning af personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigsarkivet

Adresse 1
Jernbanegade 36A
5000 Odense
Danmark
Adresse 2
Jernbanegade 36A
5000 Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-09-2022
Udløber
09-10-2022
Kviknummer
LJA-84051331
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigsarkivet

Adresse
Jernbanegade 36A
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-09-2022
Ansøgningsfrist
09-10-2022
Kviknummer
LJA-84051331
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed