Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Dansk Industris enhed for miljøpolitik og cirkulær økonomi

DI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-07-2022

Brænder du for vand, cirkulær økonomi samt affald og ressourcer? Så vil et studenterjob i DIs enhed for miljøpolitik og cirkulær økonomi være noget for dig. Jobbet vil give dig mulighed for at sætte miljø og grøn omstilling på den politiske dagsorden i både Danmark og EU. Derudover vil du få rollen som koordinator i Vandvisionen, hvor du kommer til at arbejde for, at danske virksomheder forbliver førende på vandområdet og indenfor klimatilpasningsteknologi.

 

Om os

DI er Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, som hver dag arbejder for, at Danmark skal være verdens bedste land at leve og drive virksomhed i. Her spiller den grønne omstilling en stor rolle. I DIs enhed for miljøpolitik og cirkulær økonomi er vi ti konsulenter, to studenter og en chef. Vi arbejder vi for bedre rammevilkår for virksomheder, så det bliver nemmere at skabe bæredygtige forretninger og etablere cirkulære forretningsmodeller. Udover miljø- og ressourcepolitiske spørgsmål hjælper vi DI's medlemsvirksomheder inden for miljø-,  plan- og kemilovgivning.

 

Du vil få en række opgaver, som spænder bredt fra at hjælpe konsulenterne med research, udarbejde præsentationer eller skrive indlæg, til at opdatere vores hjemmeside. Du vil komme til at bidrage med:

  • Analyser og research der bidrager til det miljøpolitiske arbejde.

  • Opdatering af hjemmeside herunder nyhedsskrivning og nyhedsbrevsudsendelse.

  • Bidrage til planlæggelse og afholdelse af netværksmøder, konferencer og andre møder.

  • Forskellige ad hoc-opgaver fra ringe rundt til 10 medlemmer med et spørgsmål til at give en praktisk hånd med ved store medlemsarrangementer

  • Medlemskontakt som kan være besvarelse af medlemsvirksomhedernes forespørgsler.

  • Udarbejdning af virksomhedscases om cirkulære forretningsmodeller

 

Dertil vil du også få rollen som koordinator for Vandvisionen et samarbejde mellem DI, DI Vand, DANVA, Miljøministeriet og DMT. Vandvisionen arbejder for, at den danske vandsektor skal beholde sin position som verdensførende, hvor målsætningerne er øget innovation, flere arbejdspladser og en fordobling af eksporten af dansk vandteknologi. Her vil du skulle varetage disse roller:

  • Analyser og research, der bidrager til Vandvisionens arbejde og målsætninger.

  • Planlægge og afholde konferencer, workshops mm.

  • Sekretariatsopgaver som f.eks. planlægning og referatskrivning af møder.

 

Om dig

Du er i gang med en bachelor eller kandidat på et miljøvidenskabeligt studie og har en stærk miljøfaglig profil. Du har en interesse for miljøpolitik både nationalt og internationalt.

 

Vi forventer, at du er analytisk stærk, engageret, har gode samarbejdsevner samt er fagligt nysgerrig. Det er derudover også vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret med dine arbejdsopgaver og følge dem til dørs i perioder med mange opgaver.

 

Ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er 15 timer, som bliver tilrettelagt i samarbejde med dig. Du bliver en del af et studenterteam, og der er mulighed for fleksibel arbejdstid i forbindelse med eksamensperioder.

 

Vi sidder i et moderne og inspirerende kontormiljø i Industriens Hus centralt placeret ved Rådhuspladsen i København. Du bliver en del af DIs netværk på 100 studenter, som arrangerer forskellige aktiviteter.

 

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte fagleder for EU miljøpolitik Louise Bünemann på tlf. 40706911 eller lobu@di.dk.

 

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket senest den 3. august 2022.

 

Der indkaldes løbende til samtaler med henblik på start hurtigst muligt.

 

Vi modtager ikke ansøgninger sendt pr. mail.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DI

Adresse 1
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
03-07-2022
Udløber
03-08-2022
Kviknummer
LJA-83776358
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DI

Adresse
H. C. Andersens Boulevard 18
1787
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-07-2022
Ansøgningsfrist
03-08-2022
Kviknummer
LJA-83776358
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi
Beliggenhed