Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Dansk Erhvervs marked for Sundhed, Velfærd og Oplevelse

Dansk Erhverv

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-06-2022

Kom i lære som lobbyist! Dansk Erhverv søger en fagligt dygtig student med ambitioner, politisk flair og lyst til at hjælpe os i vores daglige arbejde for vores medlemmer og et stærkt, dansk erhvervsliv.

 

Markedet for Sundhed, Velfærd og Oplevelse er del af erhvervsorganisationen og arbejdsgiverforeningen Dansk Erhverv, der holder til i den gamle Børsbygning. Herfra varetager vi politiske interesser på vegne af og sammen med en lang række medlemsvirksomheder og brancheforeninger. I markedet for Sundhed, Velfærd og Oplevelse rådgiver vi virksomheder inden for bl.a. sundheds- og velfærdsområdet samt turisme, kultur og oplevelsesøkonomi. Gennem samarbejde internt og eksternt fører vi an i indsatsen for et stærkere offentligt-privat samarbejde i Danmark.

 

Som studentermedhjælper i Dansk Erhvervs marked for Sundhed, Velfærd og Oplevelse vil du primært være tilknyttet markedet for turisme, hoteller og kultur, samt området for offentlig-privat samarbejde.

 

Arbejdet er alsidigt, og du vil komme til at arbejde på tværs af organisationen og deltage i alt fra analysearbejde til medlemsdialog. Vores kultur er kendetegnet ved, at vi spiller hinanden gode og har det sjovt, mens vi løser vores opgaver, og at vi respekterer og værdsætter alle vores forskelligheder.

 

Jobbet

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Research- og analysearbejde, f.eks. udarbejdelse af analyser og politiske oplæg.

 • Kommunikationsopgaver, f.eks. udarbejde debatindlæg, nyhedsbrev og hjemmesideartikler.

 • Planlægge og gennemføre events, møder og konferencer.

 • Hjælpe kollegaer med sekretariatsbetjeningen af brancheforeninger og udvalgsmøder, f.eks. Dansk Erhvervs hotelnetværk og OPS-udvalg.

 • Understøtte løbende medlemspleje og akkvisition.

 • Månedligt udarbejde Dansk Erhvervs branchestatistik for hoteller.

 • Du vil referere til markedschefen, men til dagligt samarbejde med kollegaer på tværs af huset.

 

Med i bagagen har du

 • Du er i gang med en samfundsfaglig uddannelse, f.eks. cand.polit, cand.scient.pol, eller cand.scient.adm.

 • Du har interesse for at arbejde med politisk interessevaretagelse og har et godt blik for, hvordan man kan udvikle, underbygge og formidle politiske budskaber, f.eks. med analyser og data.

 • Du er fagligt velfunderet med gode både skriftlige og mundtlige formuleringsevner.

 • Du er superbruger i Excel og har flair og interesse for kvantitativ analyse.

 • Du er selvstændig og struktureret og i stand til at balancere mange sideløbende projekter med forskellige kollegaer.

 

Det kan vi tilbyde dig

Som studentermedhjælper i Dansk Erhverv bliver du en del af en åben og imødekommende kultur, hvor vi vægter vores forskelligheder højt. Du får en solid viden om oplevelsesøkonomi, turisme, grøn omstilling og innovation i offentlige indkøb, konkurrenceudsættelse og økonomien bag offentlig-privat samarbejde.

 

Dansk Erhverv har et studenternetværk, som du kan blive en del af, og som flere gange om året arrangerer spændende begivenheder, både med et socialt og fagligt fokus. I markedet for Sundhed, Velfærd og Oplevelse bliver du også en del af et godt studentermiljø, som ofte tager initiativ til egne sociale arrangementer i markedet. Udover dig består markedet af tre andre studentermedhjælpere.

 

Arbejdstiden vil være 15 timer ugentligt.

 

Ansøgningen

Du kan få yderligere oplysninger hos markedschef Morten Jung på tlf. 4187 0828 eller mail mju@danskerhverv.dk.

 

Ansøgning bilagt cv og karakterbevis sendes online via knappen "Ansøg" her på siden hurtigst muligt og senest den 1. august 2022. Samtaler forventes gennemført i august. Ansættelsen starter hurtigst muligt og senest pr. 1. september 2022.

 

I Dansk Erhverv mener vi, at mangfoldighed gør os stærkere og medvirker til at skabe udvikling og fornyelse. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs overbevisning, seksuel orientering og etnisk oprindelse.

 

Stillingstype:

Studentermedhjælper

 

Arbejdssted:

København K

 

Hjemmeside:

www.danskerhverv.dk

 

Kontaktperson

Morten Jung

Markedschef

 

Telefon

4187 0828

 

E-mail

mju@danskerhverv.dk

 

Ansøgningsfrist

01-08-2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Erhverv

Adresse 1
Børsen
1217 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-06-2022
Udløber
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83748921
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Erhverv

Adresse
Børsen
1217
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-06-2022
Ansøgningsfrist
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83748921
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed