Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Dansk Erhvervs CSR-enhed

Dansk Erhverv

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-06-2022

Bæredygtighedsdagsordenen er vigtig og flytter sig hurtigt. Har du lyst til at prøve kræfter med en førende erhvervsorganisation og arbejde med at med at styrke danske virksomheders arbejde med CSR, bæredygtig omstilling af erhvervslivet, diversitet og samfundsansvar? Dansk Erhverv søger en student med godt kendskab til CSR med start til september 2022. 

 

Du vil komme til at arbejde i Dansk Erhvervs CSR-enhed, som arbejder særligt med viden og værktøjer til medlemsvirksomheder; politisk interessevaretagelse og forbedring af rammevilkår; kommunikation og samfundsdebat samt facilitering af projekter, partnerskaber og arrangementer. 

 

Jobbet              

Bæredygtighed står allerøverst på den politiske dagsorden og CSR-regler og krav er under hastig forandring. Dansk Erhverv skal bruge endnu et par hænder til at løfte de opgaver.

 

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Koordinering og planlægning af webinarer, konferencer og kurser

  • Kommunikationsopgaver bl.a. artikler, kronikker til medier og indhold til nyhedsbreve

  • Administrativ og praktisk support til CSR-enheden

  • Udarbejde råd og vejledningsmateriale til virksomheder om CSR, bæredygtig omstilling og diversitet

  • Research og analyse

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med CSR-chefen og CSR-konsulenten og får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø. Vi er netværksorienterede og lægger stor vægt på faglige fællesskaber, ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Med i bagagen har du

Vi forestiller os, at du:

  • Har et solidt kendskab til CSR som faglig disciplin samt viden om de internationale CSR-retningslinjer, CSR-standarder som fx UN Global Compact og værktøjer samt kendskab til udfordringer med implementering af CSR-krav og regler i danske virksomheder og internationale værdikæder

  • Har en god forståelse for virksomheders dagligdag og udfordringer med drift, forretningsudvikling og CSR

  • Har interesse for og viden om diversitet, mangfoldighed & inklusion

  • Har gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt

  • Er engageret, fleksibel og opmærksom på aftalte deadlines. Arbejder selvstændigt og udviser initiativ

 

Du er formentlig bachelor- eller kandidatstuderende på en samfundsvidenskabelig uddannelse, cand.merc., internationale studier el.lign.

 

Vi tilbyder

I Dansk Erhverv har vi fokus på vores medlemmer i alt, hvad vi gør. Vi arbejder for at skabe konkrete resultater og de bedste rammevilkår for vores medlemmer. Vores mål er, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Kulturen i Dansk Erhverv er kendetegnet ved, at vi er handlekraftige, netværksorienterede og vi spiller hinanden gode.

 

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.

 

Løn efter aftale.

 

Ansøgningen

I Dansk Erhverv mener vi, at mangfoldighed gør os stærkere og medvirker til at skabe udvikling og fornyelse. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs overbevisning, seksuel orientering og etnisk oprindelse mv.

 

Du kan få yderligere oplysninger hos CSR-chef Ellen Marie Friis Johansen på tlf. 2620 1124 (i uge 26, 27 og 31) eller CSR-konsulent Johannes Orheim på 2670 2455 (i uge 28)

 

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket ansøg på vores hjemmeside https://www.danskerhverv.dk/om-dansk-erhverv/ledige-stillinger/#tabs hurtigst muligt og senest den 7. august 2022.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Erhverv

Adresse 1
Børsen
1217 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-06-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83772570
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Erhverv

Adresse
Børsen
1217
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-06-2022
Ansøgningsfrist
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83772570
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed