Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Brancheforeningen Selveje Danmark i Dansk Erhverv

Selveje Danmark

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-05-2019

Brancheforeningen Selveje Danmark søger en studerende med god økonomi- og samfundsforståelse og gode formuleringsevner. Har du lidt erfaring med eller mod på at arbejde med hjemmesider, så er det også fint. Selveje Danmark er brancheforening for en stor gruppe af non-profit organisationer på velfærdsområdet og er fysisk placeret sammen med Dansk Erhverv. Du vil således i det daglige både være en del af Dansk Erhverv og Selveje Danmarks sekretariat.

 

Vi ser gerne, at du har afsluttet 2. eller 3. år af studiet og har minimum et års studietid tilbage. Ligesom det vil være spændende, hvis du ved siden af studiet også har haft interesse for frivilligt arbejde og engagement i civilsamfundet.

 

Arbejdsopgaver

 

  • Udarbejdelse af analyser, der har velfærdsområdet i centrum

  • Ansvar for udgivelse af Selveje Danmarks nyhedsbrev

  • Lettere rådgivning og støtte til medlemmerne

  • Udsendelse af spørgeskemaundersøgelser og behandling af data

  • Bistand ved netværksgruppemøder, kurser mv.

  • En række af de andre praktiske opgaver, der i det daglige skal løses i en brancheforening med fokus på medlemmer og den politiske interessevaretagelse.

 

 

Du vil som student i Selveje Danmark være med til at tegne en brancheforening i vækst. Dermed vil du også være i dialog med en lang række spændende aktører på velfærdsområdet. Det handler om det sociale område, beskæftigelsesområdet, udsatteområdet, ældreområdet, handicap- og børneområdet.

 

Med i bagagen har du

Masser af godt humør, et stort engagement, struktur og evnen til at arbejde selvstændigt, analytisk, systematisk og udadvendt. Det vil være dejligt, hvis du også har en vis erfaring med it og hjemmesideopsætning. Du er desuden dygtig til skriftlig såvel som mundtlig formidling.

 

Selveje Danmark tilbyder

Et job med et stort ansvar og selvstændighed. Derudover tilbydes et godt og socialt arbejdsmiljø, hvor du sammen med dine øvrige kollegaer vil kæmpe for udviklingen af de selvejende organisationer i Danmark.

 

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 15 timer med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse, så det passer med dit studie.

 

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

 

Ansøgningen

Eventuelle spørgsmål kan rettes til branchedirektør i Selveje Danmark Jon Krog på mobil 5091 7810 eller jkr@selveje.dk

 

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket Ansøg på Dansk Erhvervs hjemmeside www.danskerhverv.dk/omdanskerhverv/ledigestillinger hurtigst muligt og senest den 27. maj.

 

Læs mere om Selveje Danmark her.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Selveje Danmark

Adresse 1
Slotsholmsgade 1
1217 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-05-2019
Udløber
27-05-2019
Kviknummer
LJA-72957162
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse, Analyse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Selveje Danmark

Adresse
Slotsholmsgade 1
1217
København K
Praktisk information
Indrykket
01-05-2019
Ansøgningsfrist
27-05-2019
Kviknummer
LJA-72957162
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse, Analyse
Beliggenhed