Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til analyse og politik

Dansk Arbejdsgiverforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-11-2022

Har du lyst til at medvirke til, at Dansk Arbejdsgiverforening (DA) er en aktiv og toneangivende aktør på uddannelses- og integrationsområdet? Vi har brug for en superskarp og engageret studentermedhjælper med flair og interesse for at arbejde med politikudvikling, analyse og tal.

Hvad skal du arbejde med?

Vi har en stilling ledig i DAs afdeling for Integration og Kvalifikationer. Enheden har ansvaret for den politiske interessevaretagelse på uddannelsesområdet i bred forstand og for arbejdet med integration på arbejdsmarkedet. Du kommer til at udarbejde analyser om alt fra arbejdsmarkedstilknytningen for efterkommere og sprogkundskaber for nytilkomne flygtninge, til tilgange til erhvervsuddannelserne og virksomhedernes brug af efteruddannelse og kompetenceudvikling af deres medarbejdere. Dit arbejde som student spiller direkte ind i den offentlige debat og DAs politiske interessevaretagelse, ligesom det ofte vil blive gengivet i landsdækkende medier. Derfor forventer vi, at du føler ansvar for dit arbejde, da kvaliteten og troværdigheden af vores analyser er altafgørende.

Arbejdet som student i afdelingen er varieret, og det omfatter både analysearbejde og dataindsamling på uddannelses- og beskæftigelsesområdet, udarbejdelse af politikoplæg og notater til beslutningstagere samt kommunikation af DAs politik. Du vil derfor få rig mulighed for at styrke dine analytiske evner i praksis og opnå erfaring med politisk interessevaretagelse. Du får mulighed for selv at skrive kortere analyser og bidrage til præsentationer og politikoplæg. Vi lægger derfor vægt på, at du også kan formidle dit analysearbejde og finde den politiske vinkel i data.

Arbejdsopgaverne er med andre ord af varieret karakter, og det betyder, at du med tiden kan tilegne dig den type opgaver, du er mest interesseret i.

Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant videregående uddannelse f.eks. stud.scient.pol., stud.polit., stud.oecon.
  • besidder stærke kompetencer indenfor analyse og databehandling, samt. er i stand til at se den gode historie og den politiske vinkel i tallene
  • interesserer dig for samfundsforhold med fokus på uddannelse og integration på arbejdsmarkedet
  • er i stand til at arbejde med store mængder information i omfangsrige datasæt fra blandt andet Danmarks Statistik og Børne- og Undervisningsministeriet
  • er god til at samarbejde og kan holde flere bolde i luften
  • kan formulere dig skarpt og præcist
  • er kritisk i vurderingen af resultater, hvor tolkningen ikke altid er åbenlys

Om os:

Integration og Kvalifikationer beskæftiger sig med erhvervsuddannelser, voksen- og efteruddannelse og integration af flygtninge og indvandrere på arbejdsmarkedet. Området består af syv kollegaer med samfundsvidenskabelig baggrund og en student.

Enheden arbejder tæt sammen med DAs øvrige enheder, ligesom alle studenter i DA også har et tæt samarbejde. Vi lægger vægt på et stærkt fagligt miljø med en uformel omgangstone, hvor også det sociale aspekt er i fokus.

Mere om stillingen

Den ugentlige arbejdstid vil i gennemsnit være ca. 15-20 timer med mulighed for fleksibilitet i begge retninger. F.eks. med lavere arbejdstid i eksamensperioderne, ligesom der også kan være ekstraarbejde i perioder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer.

Spørgsmål om stillingen er meget velkomne. Kontakt chefkonsulent Sune Holm Pedersen på 2920 0244 (shp@da.dk).

Interesseret?

Så søg stillingen via linket til højre og vedhæft ansøgning og andre relevante bilag senest onsdag d. 30. november 2022. Vi forventer at afholde samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Arbejdsgiverforening

Adresse 1
Vester Voldgade 113
1790 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
15-11-2022
Udløber
30-11-2022
Kviknummer
LJA-84252085
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Forskning og undervisning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Arbejdsgiverforening

Adresse
Vester Voldgade 113
1790
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-11-2022
Ansøgningsfrist
30-11-2022
Kviknummer
LJA-84252085
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Forskning og undervisning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed