Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student søges til sekretariatet for Dataetisk Råd

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-04-2021

Er du interesseret i dataetik, ansvarlig digitalisering og hvilken rolle teknologi skal spille i det danske samfund? Vil du bidrage til letforståelig og inspirerende formidling af dataetiske dilemmaer til regeringen, offentlige myndigheder og det private erhvervsliv? Så er du måske den nye student til sekretariatet for Dataetisk Råd.

 

I Dataetisk Råd arbejder vi for at sætte ansvarlig brug af data og dataetiske dilemmaer på den nationale dagsorden. Det gør vi ved at arrangere events og konferencer og at indgå i dialog med en bred vifte af interessenter. Dataetisk Råd udarbejder desuden anbefalinger og værktøjer, som understøtter en ansvarlig brug af data og ny teknologi i såvel private virksomheder som offentlige myndigheder.

 

Om arbejdet som student i sekretariatet for Dataetisk Råd

Rådet understøttes af et tværministerielt sekretariat, som består af en fast medarbejder fra henholdsvis Justitsministeriet, Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen. Du bliver ansat i Erhvervsstyrelsen. Hos os vil du primært skulle bistå de faste medarbejdere i sekretariatet for Dataetisk Råd med forskelligartede opgaver i relation til betjening af rådet.

 

Dette indebærer især kommunikationsopgaver, men også assistance til udviklings- og analyseopgaver. Opgaveporteføljen er bred, men du skal blandt andet:

  • Udarbejde præsentationer og oplæg, pressemeddelelser og andet kommunikationsmateriale.

  • Hjælpe med fremdrift i rådets arbejdsgrupper, der arbejder med emner som unge og digitalisering og kunstig intelligens samt assistere med opgaver i forbindelse med analyser, lanceringer og lign.

  • Hjælpe med at arrangere spændende events om dataetik.

  • Researche til og inspirere rådsmedlemmerne i forbindelse med kommende indsatser og arbejdsområder i Dataetisk Råd.

 

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kollegaer. I sekretariatet for Dataetisk Råd er vores primære arbejdssted Digitaliseringsstyrelsen på Landgreven i indre København. Vi arbejder dog også jævnligt i Erhvervsstyrelsen i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen.

 

Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs af de tre ministerier, som betjener rådet.

 

Du kan læse mere om Dataetisk Råd på www.dataetiskraad.dk

 

Kommunikativ stærk student med interesse for digitalisering

Du har interesse for digitalisering og interesserer dig måske for anvendelsen af ny teknologi og de (data)etiske spørgsmål, dilemmaer og mulige konsekvenser heraf.

Desuden trives du i samarbejde med en række markante og kompetente rådsmedlemmer, som giver bestillinger og udstikker retningen på rådets opgaver, ligesom du bidrager til et konstruktivt samarbejde med dine kolleger i sekretariatet.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er i gang med en relevant samfundsfaglig, kommunikationsfaglig eller humanistisk uddannelse.

  • Kan kommunikere klart og forståeligt uanset om det er til ministre, rådsmedlemmer eller borgere.

  • Arbejder struktureret og overholder deadlines.

  • Har gode analytiske og relationelle kompetencer.

 

Du vil blive ansat i Erhvervsstyrelsen og du bliver en del af team Privacy og Dataetik i området Digital ansvarlig vækst, som består af ca. 30 ACere

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 800 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet: København, Nykøbing Falster og Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger.

 

Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.  

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet. Stillingen er på 15 timer om ugen. Tiltrædelse ønske snarest muligt.

 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Christina Toft Michelsen på 35 29 12 41. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Diana O. Jørgensen på 91 33 71 39.

 

Ansøgning

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning med CV og dokumentation for studieaktivitet skal være modtaget senest søndag den 2. maj 2021.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 18 og 19. Der vil blive anvendt en faglig case som del af rekrutteringsprocessen.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 02-05-2021

Arbejdssted: København

   

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Diana O. Jørgensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 71 39

 

Christina Toft Michelsen

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-04-2021
Udløber
02-05-2021
Kviknummer
LJA-81953698
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-04-2021
Ansøgningsfrist
02-05-2021
Kviknummer
LJA-81953698
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed