Gem annonce

Student med interesse for tilsyn med beskæftigelsesindsatsen

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-10-2021

Vil du være med til at drive og udvikle den digitale tilsynsindsats med a-kasser og kommuner? Har du en god forståelse for den digitale verden? Så har vi en spændende studenterstilling til dig i kontoret for Tilsyn og Kontrol. 

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

 

Vær med til at drive tilsynet med a-kasserne og kommunerne

Du bliver en del af kontoret for Tilsyn og Kontrol, hvor vi er ca. 20 ansatte, der arbejder med et område, der har stor politisk opmærksomhed.  Vi fører bl.a. tilsyn med, om a-kasser, kommuner og Udbetaling Danmark administrer og udbetaler sociale ydelser efter lovgivningen. Vi udvikler og effektiviserer tilsynsindsatsen i takt med at ydelserne digitaliseres, og vi medvirker i en lang række særlige tilsynsindsatser.

 

Vi driver bl.a. et ambitiøst digitaliseret tilsyn, kaldet advismodellen, med a-kassernes udbetaling af dagpenge - en opgave, som du bl.a. vil komme til at arbejde med. Du vil også deltage i kontorets daglige arbejde med andre tilsynsaktiviteter, bl.a. tilsynet med, at den ledige står til rådighed for arbejdsmarkedet, tilsynet med a-kassernes administration og tilsynet med a-kassernes medlemmer.

 

Du bliver en del af a-kasseteamet, og dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • at medvirke til driften af advismodellen på dagpengeområdet

 • at medvirke til overvågningen og driften af rådighedstilsynet

 • at deltage i andre tilsynsaktiviteter og kontakten med a-kasserne og andre samarbejdsparter og

 • at medvirke i løsningen af hoc opgaver vedr. tilsyn og kontrol.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse, gerne med vægt på jura og/eller økonomi

 • har en god forståelse for tal

 • er bruger af Excel

 • er grundig og kan arbejde selvstændigt og effektivt

 • er initiativrig, ansvarsbevidst og ikke mister overblikket i en travl hverdag

 • er god til at samarbejde

 • har gode skriftlige formuleringsevner

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt.

 

Dit daglige arbejdssted vil være Haraldshus, Vermundsgade 38, 2100 København Ø.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamleder Birgitte Kjelgaard Andersen på tlf. nr. 72 21 77 05.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf. nr. 51 62 27 62

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest den 26. oktober 2021.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-10-2021
Udløber
26-10-2021
Kviknummer
LJA-82795319
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Teknisk Erhvervsskole Center Frederiksberg

Studenterrådgivningen i København og Studenterrådgivningens sekretariat

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-10-2021
Ansøgningsfrist
26-10-2021
Kviknummer
LJA-82795319
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce