Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student med interesse for beskæftigelsespolitik og flair for kommunikation

Beskæftigelsesministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-05-2019

Er du interesseret i politik og politisk kommunikation, og vil du være med til at inspirere, realisere og kommunikere regeringens beskæftigelsespolitik? Så er det dig, vi har brug for i Center for Arbejdsmarkedspolitik i Beskæftigelsesministeriets Departement.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Beskæftigelsesministeriets Departement arbejder vi dagligt og tæt sammen med ministeren om at omsætte politikernes visioner til faktiske løsninger, som borgerne mærker i deres hverdag. Sammen med styrelserne har vi ansvaret for altid at give ministeren det bedst mulige grundlag af relevant og tilgængelig viden at træffe sine beslutninger på. Det er vores kerneopgave at understøtte ministeren og Folketinget ved rettidigt at afsøge, gennemarbejde, analysere og forberede materiale på højt fagligt niveau og indgå i saglig dialog om det. Som departement er det samtidig vores opgave at sætte retning for hele ministerområdet. Og det gør vi via effektiv styring og ledelse.

 

Her kommer du altså helt ind i centrum af den faglige og politiske proces og får fingrene ned i problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner og får mærkbare konsekvenser for tusindvis af mennesker.

 

Du kan læse mere om os på www.bm.dk.

 

Kom tæt på den politiske proces og kommunikation

Du vil blive en del af Center for Arbejdsmarkedspolitik, hvor vi blandt andet har ansvaret for at udvikle og forberede beslutningsgrundlaget, når beskæftigelsespolitikken skal reformeres og justeres. Vi arbejder med en række forskellige forsørgelsesydelser til borgere i den erhvervsaktive alder, som fx kontanthjælp, dagpenge, sygedagpenge og førtidspension, men også med indsatsen for at hjælpe borgere på offentlig forsørgelse i arbejde eller tættere på arbejdsmarkedet.

 

Du kommer også til at arbejde tæt sammen med vores webmaster om Beskæftigelsesministeriet hjemmeside bm.dk og vores journalister i presseenheden.

 

Dine primære opgaver bliver at:

 • håndtere henvendelser til ministeriet og ministeren

 • udarbejde diverse mødemateriale til ministeren

 • drive diverse researchopgaver

 • lægge nyheder og pressemeddelelser på blandt andet bm.dk og Twitter

 • hjælpe til ved pressemøder og doorstep

 • skrive nyheder til bm.dk og vores intranet

 • finde billeder og vedligeholde BMs billedarkiv

 • vedligeholde bm.dk herunder udarbejde temasider og tjekke links løbende.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 • læser på en samfundsvidenskabelig uddannelse eller lignende

 • har et højt fagligt niveau, er grundig og har interesse for politik

 • har gode kommunikationsevner og synes, det er sjovt at skrive

 • kan arbejde selvstændigt, men også er god til at samarbejde med andre

 • har højt humør, er lærenem og fleksibel.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er departementet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye faglige udfordringer, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen, som du i høj grad selv er med til at tilrettelægge. Du bliver ansat som student efter OAS-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent og webmaster Mette Rude på tlf.nr. 2521 4904 eller chefkonsulent Trine Vig Houe på tlf.nr. 2087 1752.

 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Céline Raffel i Koncern HR på tlf.nr. 3043 1475.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest onsdag den 19. juni 2019 kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler i uge 26 og håber, at du kan begynde medio august.


Del dette job

Kontakt

Beskæftigelsesministeriet

Adresse 1
Ved Stranden 8
1061 København K
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
29-05-2019
Udløber
19-06-2019
Kviknummer
LJA-73680204
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Beskæftigelsesministeriet

Adresse
Ved Stranden 8
1061
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-05-2019
Ansøgningsfrist
19-06-2019
Kviknummer
LJA-73680204
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Administration, Kommunikation og medier, Politik og samfund
Beliggenhed