Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student med interesse for beskæftigelsespolitik

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2022

Har du interesse for beskæftigelsespolitik, og vil du være med til at gøre beskæftigelsesministerens visioner og politik til virkelighed? Vil du være med til at opbygge viden om og videreudvikle beskæftigelsesindsatsen? Så er et studenterjob i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering måske lige noget for dig. 

 

Vi arbejder for et bæredygtigt arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere. 

 

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker. 

 

Du kan læse mere om os på www.star.dk

 

Kom tæt på den politiske proces

Vi søger en studentermedhjælper til Arbejdsmarkedspolitisk center 2 (APOC2), der har ansvaret for at understøtte beskæftigelsesindsatsen for de jobparate målgrupper og for virksomhedernes adgang til kvalificeret arbejdskraft fra ind- og udland. Vi forestår lovgivning, udvikling og monitorering af reformudspil, indsatser og policy rettet mod forsikrede ledige og jobparate kontanthjælpsmodtagere og rekruttering af arbejdskraft til virksomheder. Opkvalificeringsdagsordenen er helt central i centeret.

 

Der er ca. 34 medarbejdere i centret, og du vil sammen med andre studenter løse opgaver for hele centret. Opgaverne i centret løses typisk i samarbejde med andre kontorer og enheder i Beskæftigelsesministeriet, andre ministerier og organisationer.

 

Du vil i stillingen få indsigt i de seneste beskæftigelsespolitiske aftaler, og komme helt tæt på den poliske proces, fx i forbindelse med nye aftaler og reformer på beskæftigelsesområdet.

 

 

Dine opgaver vil spænde bredt, men kan bl.a. være at hjælpe med at:

  • lave design og udbudsbeskrivelser til evalueringer og analyser

  • besvare henvendelser, skrive nyhedsbreve og opdatere STARs hjemmeside

  • lave research og udarbejde baggrundspapirer

  • bidrage til udmøntningen af puljer fx ved at bistå med at udarbejde indhold til udmøntningen eller ved at have dialog og opfølgning med tilskudsmodtagere, som fx jobcentre, a-kasser og virksomheder, om status på projekter

  • kvalitetssikre projekters budgetter og regnskaber.

 

Bliv vores nye kollega   

Vi forventer, at du er er studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse, fx stud.scient.pol/adm/soc eller lignende, og har lyst til at arbejde i et miljø, hvor der er fokus på beskæftigelsespolitik.

 

Derudover forventer vi, at du:

  • arbejder struktureret og ikke er bange for selvstændigt at kaste dig ud i nye opgaver

  • har en god talforståelse og mod på at arbejde med tal, data og analyser

  • er grundig og har en god forståelse for budgetter og regnskaber

  • har gode formidlingsevner, såvel skriftligt som mundtligt

  • sætter pris på at have gode kolleger og selv bidrager naturligt til et godt arbejdsklima.

 

Derudover er gode samarbejdsevner og et godt humør helt afgørende.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. november eller hurtigst muligt derefter.

 

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Rikke Mark Seerup på tlf.nr. 72 21 74 90.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 2. oktober 2022.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse 1
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Vermundsgade 38
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2022
Udløber
02-10-2022
Kviknummer
LJA-84029909
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Del dette job

Virksomhedsinformation

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Adresse
Vermundsgade 38
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-09-2022
Ansøgningsfrist
02-10-2022
Kviknummer
LJA-84029909
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed