Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student med flair for marketing og kommunikation

Ida Forsikring

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-05-2019

Har du gå-på-mod, gode formidlingsevner og sans for at arbejde selvstændigt? Så er du muligvis den student vi søger i Personlig Udvikling og Karriere.

 

Om IDA

IDA er en af Danmarks største fagforeninger med 118.000 medlemmer, der brænder for teknik og naturvidenskab. Vores medlemmer er primært ingeniører, it-professionelle og science-uddannede. I IDA bliver du en del af Personlig Udvikling og Karriere, hvor kerneopgaven er at hjælpe medlemmerne med at pleje deres karriere.

 

Dine arbejdsopgaver

Som student i Personlig Udvikling og Karriere kommer du til at arbejde med formidling af fagligt indhold til hjemmesider, nyhedsbreve og sociale medier. Du bliver tovholder på kommunikationen og markedsføringen af en række karriererådgivningsprodukter, hvor du, i samarbejde med kollegaer fra bl.a. Digital Interaktion og Markedsføring, sørger for at udbrede kendskabet til afdelingens tilbud. Du bliver en koordinerende drivkraft, men har samtidig mulighed for at præge kampagnerne og dit arbejde gennem de ideer og strategier du kommer med. Det er derfor en stor fordel, hvis du er fuld af gode ideer og kan drible selvstændigt videre med dem.

 

Vi forestiller os, at du

  • Er i gang med en uddannelse inden for marketing eller kommunikation.

  • Har gode skriftlige kommunikative evner.

  • Er iderig, struktureret og selvstændig i dit arbejde.

  • Har gode samarbejdsevner.

  • Det er desuden et stort plus, hvis du har erfaring med Adobe-pakken og derfor kan hjælpe med grafisk arbejde og videoproduktion.

 

Vi tilbyder

En spændende hverdag med alsidige arbejdsopgaver. En afdeling med et stort engagement, højt humør og en uformel omgangstone. Vi har base på Kalvebod Brygge og du får derfor også en fantastisk udsigt over havnen.

 

Arbejdstid

Stillingen er på 15 timer om ugen fordelt på 2-3 dage efter aftale. Vi er fleksible ift. eksamener m.m. ligesom det vil være muligt at planlægge arbejdet så det ligger sidst på dagen. Det er et krav, at du er aktivt studerende.

 

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og CV på skrift, lyd eller film (de to sidstnævnte gerne som link til Youtube el.lign.) senest 28. maj 2019.

 

Samtalerne finder sted 4. og 14. juni.

 

IDA opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

 

Ingeniørforeningen, IDA, Personlig Udvikling og Karriere

IDA er teknologiens stemme nr. 1 - en forening for viden, netværk og interessevaretagelse. Vi er Danmarks største faglige fællesskab for ingeniører, IT og naturvidenskabeligt uddannede med 119.000 medlemmer og oplever, at stadig flere vælger at være medlem af IDA. Foreningen IDA har 200 ansatte og kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. IDA-koncernen omfatter derudover IDA Forsikring, IDA Conference, Mediehuset Ingeniøren samt Mannaz.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ida Forsikring

Adresse 1
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Danmark
Adresse 2
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-05-2019
Udløber
28-05-2019
Kviknummer
LJA-73173196
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ida Forsikring

Adresse
Kalvebod Brygge 31-33
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-05-2019
Ansøgningsfrist
28-05-2019
Kviknummer
LJA-73173196
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier
Beliggenhed