Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student med flair for it og kommunikation

Økonomi og Stab

Albertslund, Storkøbenhavn

Indrykket
07-10-2020
Har du flair for it? Har du lyst til at arbejde med kommunikation i en af landets grønneste kommuner? Er du selvstændig og omhyggelig i dine arbejdsopgaver? Så kig her!

Hvad er Albertslund Kommune?
Albertslund Kommune er en kommune i en rivende udvikling. Flere og flere flytter hertil hvert år, kulturlivet blomstrer, og byudviklingen er en af de store prioriteringer for vores kommunalbestyrelse. Vi er en grøn kommune med 60% natur, masser af tilbud til børnefamilier og kun 15 minutter i S-tog fra København. Vi har ofte travlt, men sørger altid for den gode stemning og så vægter vi et godt kollegialt fællesskab. 

Hvad indebærer stillingen?
Som student vil du komme til at være tilknyttet kommunikationsenheden. Du vil komme til at arbejde med udvikling af vores hjemmeside i forbindelse med en opgradering. Din opgave vil konkret være at hjælpe os med at flytte indhold fra vores gamle hjemmeside til vores nye side med links, søgeord mv. Flytningen af indholdet sker i tæt dialog med de enkelte afdelinger, der er ansvarlige for indholdet. Alt sammen skal det være med til at styrke og fremtidssikre vores web-kommunikation. Det er vigtigt, fordi en velfungerende kommune også er en velkommunikerende kommune.   

Hvem er du?
Måske studerer du på en it-rettet uddannelse, men det kan også være at du læser kommunikation, statskundskab, jura, offentlig forvaltning eller noget helt syvende. Jobbet kræver god flair for it, men ikke egentlig it-teknisk baggrund. Vigtigt er, at du er omhyggelig, selvstændig og kan rubbe neglene, når det gælder. Du må meget gerne have erfaringer med fx Umbraco eller lignende CMS-system, men det er ikke et krav så længe du har modet til at sætte dig ind i det. 

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 15 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår efter gælende overenskomst.

Stillingen er tidsbegrænset og ophører uden varsel 1. december 2021.

Da arbejdet vil kræve tæt samarbejde med de forskellige webansvarlige, vil det være vigtigt, at du kan lægge nogle arbejdstimer indenfor almindelig arbejdstid; mellem kl. 08.00 og 15.15 (kl. 17.00 på torsdage og 14.30 på fredage). 

Send din ansøgning og CV (link) senest den 1. november 2020.
Vi håber du kan starte hurtigst muligt derefter og senest 1. december 2020.

Har du spørgsmål er du velkommen til at tage fat i chefkonsulent i kommunikationsenheden Janus Nissen på mobil: 22537220. 
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4d010a9f)

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Økonomi og Stab

Adresse 1
Nordmarks Alle 1
2620 Albertslund
Danmark
Adresse 2
2620 Albertslund
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
22537220
Praktisk information
Oprettet
07-10-2020
Udløber
01-11-2020
Kviknummer
LJA-81243245
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Økonomi og Stab

Adresse
Nordmarks Alle 1
2620
Albertslund
Praktisk information
Indrykket
07-10-2020
Ansøgningsfrist
01-11-2020
Kviknummer
LJA-81243245
Jobtype
Studenterjob
Kategori
IT, web og teknologi, Kommunikation og medier
Beliggenhed