Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student med appetit på kommunikation og med kendskab til sundhedsvæsenet

Dansk Erhverv

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-09-2019

Kender du sundhedsvæsenet fra andre stillinger, praktikforløb eller opgaver på studiet, så er du måske Sundhed Danmarks nye student. Du bliver en vigtig brik i foreningens arbejde under branchedirektørens barsel.

 

Jobbet

Sundhed Danmark er en brancheforening for private sundhedsaktører. Vi arbejder for, at private aktører på sundhedsområdet bliver en mere integreret del af et samlet sundhedsvæsen ved et tæt offentligt-privat samarbejde på tværs af alle niveauer. Vores medlemmer leverer sygehusbehandling både på somatik og psykiatri, kommunal sundhed og ydelser hos bo- og opholdssteder.

 

Vi leder efter en student på kandidatdelen, der vil være med til at gøre en forskel for de private sundhedsaktører. Du kommer til at arbejde i spændingsfeltet mellem erhvervslivet og det politiske system med udgangspunkt i virksomhederne de private sundhedsaktører.

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med den politiske konsulent, hvor I sammen skal sikre, at foreningens arbejde med bl.a. servicering af medlemmer, politisk interessevaretagelse og forhandlinger om Det Udvidede Frie Sygehusvalg fortsat er på højt niveau imens, branchedirektøren er på barsel.

 

Vores forventning er, at du har en forståelse for, hvordan sundhedsvæsenet hænger sammen. Vi skal nok guide men det er en klar fordel, at du ved lidt om, hvem der har ansvaret for opgaverne samt hvordan det finansieres. Men det vigtigste er, at du er nysgerrig på patientens-/borgerens rejse med alle de udfordringer, der ligger i vejen.

 

Blandt dine opgaver er:

  • Være kritisk og konstruktiv medskriver på alt fra forhandlingstekst til debatindlæg og mødeforberedelser

  • Være opsøgende på planlægning af møder med interessenter og medlemmer

  • Planlægge og afholde medlemsarrangementer, netværksmøder og konferencer

  • Være åben for at lukke huller i en travl hverdag i et lille sekretariat

 

Med i bagagen har du

  • Et godt kendskab til sundhedsområdet

  • Kan omsætte kompleks viden til klar tale til politikere, hjemmeside, medier og medlemmer

  • En skarp pen, når der skal skrives mødenotater, høringssvar, debatindlæg og nyhedsbreve.

  • Gerne erfaring fra studenterjob i departement, styrelser, regioner eller sygehuse. Eller måske fra en virksomhed, der arbejder inden for sundhed

 

Du læser på samfundsvidenskabelige kandidatuddannelse fx Folkesundhedsvidenskab.

 

Sundhed Danmark er forankret tæt i Dansk Erhverv på Børsen, hvor sekretariatet indgår i en afdeling med 17 gode kolleger indenfor sundhed, velfærd, turisme og offentlig-privat-samarbejde.

 

Vi forventer ansættelse på ca. 15 timer/ugen fra 1.10.19-1.3.20 i forbindelse med barselsperioden. Løn efter aftale.

 

Ansøgningen

 

Du kan få yderligere oplysninger hos branchedirektør Jesper Danneris Luthman på tlf. 6095 8835, jlu@sundheddanmark.nu

 

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket Ansøg via link nederst hurtigst muligt. Der vil løbende blive holdt samtaler. Vi forventer, du kan starte senest 1.11.19.

 

Sundhed Danmark arbejder for de private sundhedsaktørers politiske og økonomiske interesser. Vi skal sikre, at private aktører på sundhedsområdet bliver en mere integreret del af et samlet sundhedsvæsen ved et tæt offentligt-privat samarbejde på tværs af alle niveauer. Du kan læse mere på www.sundheddanmark.nu  

 

 

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet.

Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv tilbyder et unikt fællesskab med fokus på politisk gennemslagskraft og dybdegående virksomhedsrådgivning. Dansk Erhverv har mere end 200 ansatte, der tæller jurister, økonomer, konsulenter og andre medarbejdere.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Erhverv

Adresse 1
Børsen
1217 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
09-10-2019
Kviknummer
LJA-75483017
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Erhverv

Adresse
Børsen
1217
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-09-2019
Ansøgningsfrist
09-10-2019
Kviknummer
LJA-75483017
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed