Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student i Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2019

Er du interesseret i organisationsudvikling og politik på beskæftigelsesområdet? Vil du gerne prøve at arbejde i en offentlig styrelse? Læser du på en samfundsvidenskabelig eller merkantil uddannelse? Er du omhyggelig og selvstændig? Så kan du være den, vi søger til Arbejdstilsynets Direktionssekretariat.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

 

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området kritisk reflekteret og drøfte i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

 

Du kan læse mere om os på www.amid.dk

 

Opgaver med politisk bevågenhed

Du bliver en del af Direktionssekretariatet i Arbejdstilsynet på Landskronagade på Østerbro. Vi sekretariatsbetjener direktionen og understøtter ledelsen i at udvikle organisationen. Direktionssekretariatet er tovholder på en del seminarer, faglige arrangementer og medarbejdertræf og tager os derudover af ministerbetjening og pressekontakt. Som student vil du skulle bistå Direktionssekretariatet med praktiske opgaver i forbindelse med events og arrangementer, fx registrering af tilmeldinger, udarbejde PowerPoint-præsentationer, bistå sekretærerne og organisationsteamet med ad hoc opgaver samt hjælpe med opgaver inden for research og presseovervågning.

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du

  • læser på en samfundsvidenskabelig eller merkantil uddannelse

  • er grundig og arbejder selvstændigt

  • har flair for it, særligt Excel og PowerPoint

  • er dygtig til at kommunikere

  • er initiativrig, ansvarsbevidst og bevarer overblikket i en travl hverdag

  • er indstillet på en del rutineopgaver og at bistå hvor der er behov

  • er god til at samarbejde også med andre faggrupper - og har en positiv tilgang til arbejdet.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter i januar 2020.

 

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

 

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Frej Jackson på tlf. nr. 7220 8807.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest onsdag den 4. december 2019.

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Arbejdstilsynet

Adresse 1
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Landskronagade 33
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2019
Udløber
04-12-2019
Kviknummer
LJA-77580869
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Arbejdstilsynet

Adresse
Landskronagade 33
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-11-2019
Ansøgningsfrist
04-12-2019
Kviknummer
LJA-77580869
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed