Gem annonce

Student Assistant IT hos Engineer the Future

IDA

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-05-2024

Er du motiveret af at arbejde med og implementere IT-strategi, processer og konkrete IT-løsninger i en dynamisk organisation, der står i spidsen for en alliance bestående af virksomheder, uddannelsesinstitutioner og fonde.

Vi søger en engageret og initiativrig IT studentermedarbejder, som er nysgerrig på samspillet mellem IT og forretningsudvikling. Du vil primært arbejde sammen med IT-lead, vores direktør og udvalgte personer fra forskellige teams.

Om stillingen

Som studentermedhjælper inden for IT kommer du til at spille en nøglerolle i organisationens igangværende digitale transformation ved at støtte interne IT-operationer, bidrage til udviklingen af vores IT-strategi og støtte implementeringen af forskellige softwareløsninger. Du vil få muligheden for at få udfordrende opgaver med tilsvarende meget ansvar, og for at udvikle dig løbende.

Stillingen er på ca. 15 timer om ugen med stor fleksibilitet i dine eksamensperioder, med start slut August.

Vi tror på potentiale og viljen til at lære, og vil derfor stadig gerne modtage din ansøgning, selvom du ikke opfylder alle krav til punkt og prikke.

Primære ansvarsområder

 • Samarbejde med forskellige teams på tværs af organisationen (med reference til vores IT-lead) om udvikling og implementering af organisationens digitaliseringsstrategi, som skal bidrage til at understøtte organisationens strategi.
 • Hjælpe med implementeringen og styringen af Microsoft Dynamics 365 CRM-system.
 • Identificere muligheder for at optimere arbejdsprocesser gennem teknologiske løsninger, bl.a. ved hjælp af Microsoft Power Automate-pakken.
 • Bidrage til udvælgelsen og implementeringen af et nyt projektstyringsværktøj.
 • Dataanalyse være med til at omsætte data til viden
 • Diverse ad hoc-opgaver som vedligeholdelse af IT-systemer og datastyring.

Din profil

 • Du er i gang med en relevant uddannelse inden for IT, gerne i samspil med forretningsforståelse som Ha.IT, GBI eller KomIT. Vi ser helst, at du er i gang med din bachelor.
 • Du har en solid forståelse for IT-koncepter, -systemer og software samt gode problemløsnings- og analytiske evner.
 • Det en fordel, hvis du har kendskab til Microsoft Dynamics 365, Microsoft Power Automate og projektstyringssoftware.
 • Du er god til at arbejde både selvstændigt og i teams, og har kan påtage dig opgaver med stort ansvar.
 • Du er en god formidler og du har evnen til at formidle mere kompleks IT til dine kollegaer.
 • Du kan identificere og løse IT-relaterede udfordringer.

 

 

Hvem er Engineer the Future?

Engineer the Future er Danmarks teknologiske alliance bestående af ca. 50 virksomheder, uddannelsessteder og interesseorganisationer. Sammen skaber vi plads til alle børn og unge i teknologi og science, og vi arbejder for, at danske virksomheder får adgang til stærke kandidater inden for ingeniør, it og science.

Gennem indsatser fra indskoling til studievalg stimulerer vi børn og unges motivation bredt og arbejder samtidig ud fra, at børn og unge har forskellige forudsætninger og behov, som vi skal tage højde for, hvis flere skal inkluderes i science og teknologi.

Vi tilbyder dig

At blive en del af et imødekommende team på ca. 15 faste medarbejdere og 4 studerende. Vi udvikler nye strategiske indsatser og optimerer på eksisterende i en organisation, hvor både opgaver og dagligdag er omskiftelig. Blandt de studerende er der et godt sammenhold og generelt har vi en flad struktur, hvor alles idéer bliver hørt. Arbejdsdagene er sjældent ens, og du får mulighed for at få meget ansvar. Vi er ambitiøse og engagerede, og du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Ligeledes er et godt socialt samvær af høj prioritet, og vi værdsætter uformelle stunder og gode grin. Desuden kan vi prale af byens bedste udsigt over vandet ved Kalvebod Brygge i København. Dertil byder vi på lækker frokostordning.

Se mere om os og vores arbejde på www.engineerthefuture.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og CV senest d. 31/07-2024 via linket, vi forventer at holde samtaler i midten af August, med henblik på opstart slut August. Engineer the Futures kontor ligger i IDA-huset på Kalvebod Brygge 31-33, København.

Dette er en deltidsstilling, der er egnet til en studerende, som ønsker at få praktisk erfaring inden for IT og bidrage til den digitale transformation af en dynamisk organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Amalie Henner Lund, lead på IT i Engineer the Future, på mail amalie@engineerthefuture.dk og skrive dine kontaktoplysninger.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

IDA

Adresse 1
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2024
Udløber
31-07-2024
Kviknummer
LJA-85465643
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

IDA

Adresse
Kalvebod Brygge 31-33
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-05-2024
Ansøgningsfrist
31-07-2024
Kviknummer
LJA-85465643
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce