Gem annonce

Struktureret studentermedhjælper til entreprisestyring

Vejdirektoratet - Fløng

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
23-03-2020
Er du under uddannelse som ingeniør, landinspektør eller lignende, og har du lyst til at udvikle dig selv og din karriere indenfor entreprisestyring? Så bliv studentermedhjælper hos os i Fløng.

Dine opgaver Du kommer til at hjælpe vores entreprisestyrere med de opgaver, der er i forbindelse med kontraktstyring af opgaver indenfor løbende vejdrift samt koordineringsopgaver indenfor tilsynsområdet.

Dine primære opgaver bliver:

  • Dokumentcontrolling herunder kvalitetssikring, dokumenthåndtering og at skabe overblik over tilbudslister og tegninger via digitale værktøjer.
  • Koordinering af inhouse opgaver herunder planlægning af interne arrangementer, IT-support, indkøb, arkivering og lignende
  • Løbende kontrol af modeller og klassifikationer samt projektændringsnotater i f.eks. programmerne Dalux eller BIM360.
  • Ad hoc-opgaver indenfor grafisk design og foto
  • Håndtering af mindre projektopgaver, eksempelvis implementering af apps eller it-systemer
Du bliver tilknyttet en erfaren kollega, der vil sætte dig grundigt ind i ansvarsområderne, og som altid er klar på at svare på faglige og almene spørgsmål i relation til dine opgaver. Vi tilbyder et trygt og lærende arbejdsmiljø, hvor du kan kickstarte din karriere indenfor entreprisestyring.

Din profil
  • Du er studerende på en ingeniør-, landinspektør- eller tilsvarende uddannelse.
  • Du har flair for IT-systemer og et godt kendskab til brug af Office-pakken. Det er en fordel, hvis du kender til programmerne Dalux, Solibri, BIM360 eller lignende.
  • Du er omhyggelig og kan arbejde struktureret.
  • Du kan arbejde selvstændigt i sparring med kollegaer.
  • Du formulerer dig flydende på dansk både mundtligt og skriftligt.
Om os Vejdirektoratet arbejder målrettet på en effektiv og sikker trafikafvikling på statens vejnet med fokus på, at trafikanterne kommer nemt og sikkert frem. Du bliver tilknyttet afdelingen for Entreprisestyring, hvor vi bl.a. står for kontraktstyring af vejdrifts- og anlægsentrepriser i Vejdirektoratet.

Du bliver en del af Entreprisestyring Øst, som består af 30 kolleger. Vi udfører entreprisestyring på Vejdirektoratets drifts- og anlægsprojekter på statens vejnet øst for Storebælt og følger opgaverne i marken sammen med entreprenører, trafikanter, naboer og myndigheder. Vi lægger vægt på godt samarbejde og godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Den ugentlige arbejdstid forventes at være gennemsnitligt 12 timer om ugen. Arbejdstiden planlægges løbende, og vi er fleksible i forhold til at gøre plads til dine eksamensperioder og lignende. Der vil være mulighed for at øge arbejdstiden i ferieperioder efter aftale. Du starter 1. maj 2020 eller snarest herefter.

Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Entreprisestyring Øst, hvor du ansættes i Drift og Teknikdivisionen på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene. Du vil løbende blive tilknyttet projekter på Sjælland, og det forventes at dit arbejdssted bliver ved Statens Naturhistoriske Museum på adressen Øster Voldgade 5 7, 1350 København K.

Læs mere Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kim Heidemann Jansen på tlf.nr. 7244 7037 eller på e-mail kbja@vd.dk.

Er du interesseret? Send din ansøgning senest den 13. april 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 16.

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet - Fløng

Adresse
2640 Hedehusene
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
72447037
Praktisk information
Oprettet
23-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79921894
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet - Fløng

Adresse
Guldalderen 12
2640
Hedehusene
Tlf: 40309673
Praktisk information
Indrykket
23-03-2020
Ansøgningsfrist
13-04-2020
Kviknummer
LJA-79921894
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce