Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struktureret og kreativ studentermedarbejder til projektansættelse med formidlingsfokus

Næstved Kommune

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
25-11-2020
Vi søger en studentermedarbejder til at hjælpe os med produktionen af en række e-læringsforløb til intern medarbejderuddannelse. Du vil blive ansat under projektet Samskabende Virksomhedsservice der arbejder med at styrke samarbejdet på tværs af vores organisation og med vores lokale virksomheder. Arbejdet som studentermedarbejder vil være alsidigt og du vil arbejde tæt sammen med projektlederen og spille en vigtig rolle i planlægningen og udviklingen af materialet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Projektassistent for projektleder.
  • Tekstproduktion.
  • Opsætning af e-læringsforløb.
  • Produktion af animationsvideoer og grafik.
  • Produktion og planlægning af videooptagelser med kollegaer og på lokale virksomheder.
  • Informationssøgning om relevant lovgivning og praksis.
Om os
Center for Arbejdsmarked er Næstved kommunes job- og ydelsescenter. Vi arbejder med beskæftigelse og hjælper ledige i job og uddannelse, samtidig med at vi understøtter de lokale virksomheders rekrutteringsbehov. Vi har fokus på det gode match og arbejder aktivt med at skabe gode samarbejdsprocesser både internt og eksternt. Stillingen som studentermedarbejder er placeret i Team Virksomhedsservice, som består af 32 erfarne og engagerede medarbejdere, der fordeler sig bredt på fagområder. Vi er et fagligt og socialt velfungerende team, med stor frihed under ansvar og fokus på læring og udvikling.

Om dig
Vi forventer ikke, at du kan løse alle opgaver i stillingen den dag du starter. For os er det i stedet vigtigt, at du er motiveret, opsøgende og kreativ og at du kan få gode ideer og planlægge hvordan de realiseres. Du skal turde kaste dig ud i nye opgaver, også dem der ligger udenfor dine normale kompetenceområder. Hvis du har erfaring med e-læring, grafisk produktion, animation eller marketing generelt, så er det et plus. Du vil komme til at arbejde i programmerne Vyond, Dreambroker og Canva og såfremt du ikke har arbejdet i programmerne før, vil du få en grundig oplæring.

Du kan se job- og personprofil her.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede faglige organisation

Der er tale om en nyoprettet tidsbegrænset stilling på i alt 275 timer fordelt over 4 til 5 måneder med fast ugentligt timetal.

Der er tale om en studenteransættelse, hvorfor du skal være indskrevet på en videregående uddannelse for at kunne komme i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse 15. januar 2021.

Arbejdstid pr. uge op til 15 timer.

Vil du vide mere
Er du velkommen til at kontakte projektleder Mai Huniche på telefon 2421 1747 eller teamleder Else Pedersen på telefon 5588 6665 el 2545 1530.

Ansøgningsfrist onsdag den 9. december 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes fredag den 18. december 2020.

Næstved Kommune har røgfri arbejdsdag.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Næstved Kommune

Adresse 1
Rådmandshaven 20
4700 Næstved
Danmark
Adresse 2
4700 Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2020
Udløber
09-12-2020
Kviknummer
LJA-81422345
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Næstved Kommune

Adresse
Rådmandshaven 20
4700
Næstved
Praktisk information
Indrykket
25-11-2020
Ansøgningsfrist
09-12-2020
Kviknummer
LJA-81422345
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed