Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strukturerede og metodestærke studentermedhjælpere til Fagligt Centers analyseteam

Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
28-11-2022

Vil du arbejde med understøttelse af forskellige kerneopgaver i en politisk styret organisation? Har du stærke metodiske og analytiske kompetencer, enten kvantitativt eller kvalitativt, og er du struktureret og systematisk i din opgaveløsning?

 

Er du tilmed interesseret i børne- og ungeområdet, så er et job som studentermedhjælper i Fagligt Center måske noget for dig.

 

Din daglige arbejdsplads bliver i Fagligt Center (FAC) på Gyldenløvesgade kun en kort gåtur fra Københavns Rådhus.

 

Fagligt Center er en central forvaltningsenhed i Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF), der udfører opgaver, som er politisk eller administrativt strategisk prioriteret, det kan fx være omkring unges trivsel, faglig kvalitet i børnehaver eller inklusion i folkeskolen. I Fagligt Center sidder ca. 100 medarbejdere.

 

Du vil blive en del af FACs analyseteam, hvor vi er 14 medarbejdere - heraf fire studentermedarbejdere. I analyseteamet har vi både stærke kvalitative og kvantitative kompetencer, og vi dækker hele BUFs område fra dagtilbud til unge. Formålet med de analyser, opgørelser og undersøgelser, som vi laver, er at kvalificere grundlaget for politiske tiltag i Børne- og Ungdomsforvaltningen.

 

Til de to studenterstillinger søger vi henholdsvis en kvantitativ og en kvalitativ profil.

 

Den kvalitative stilling

Opgaverne i den kvalitative stilling består af udarbejdelse af kvalitative undersøgelser, evalueringer og analyser. Du vil ofte være en del af hele processen omkring en undersøgelse, hvilket kan indebære desk research, at planlægge, gennemføre og transskribere interviews, analysere data og formidle resultater. Du vil få god mulighed for at afprøve og udvikle dine metodiske, analytiske og formidlingsmæssige kompetencer.

 

Vi forventer, at du

 • har stærke metodiske og analytiske kompetencer inden for kvalitative metoder

 • er god til at formidle til forskellige målgrupper, både skriftligt og gerne visuelt  

 • er god til at sætte dig ind i forskning og fremhæve relevante pointer

 • er god til at samarbejde og indgå i et team, men også at kunne arbejde selvstændigt

 • har mod på at holde tungen lige i munden og orientere dig i en politisk styret hverdag i Danmarks største forvaltning, hvor dagsordener og projekter kan tage mange drejninger undervejs

 

Hvis du herudover, konkret har gjort dig erfaringer med at lave kvalitative undersøgelser, evt. inden for børne- og ungeområdet, vil vi se det som en fordel. 

 

Den kvantitative stilling

Opgaverne i den kvantitative stilling består af at udarbejde ledelsesinformation og visualiseringer og bistå kolleger med andre varierende opgaver.

 

Vi forventer at du

 • har stærke kvantitative metodiske kompetencer

 • er superbruger af Excel

 • har erfaring med at visualisere og præsentere data

 • er grundig, struktureret og har et godt blik for detaljen

 • er i gang med en relevant akademisk uddannelse.

 • er samarbejdende af natur og sætter en ære i at levere solide og retvisende data

 

Hvis du herudover har interesse for at kode og programmere og konkret har erfaringer med f.eks. Python, vil vi se det som en fordel.

 

Som studentermedhjælper vil du også kunne få mere ad hoc-prægede opgaver på tværs af Fagligt Center, hvorved du får et bredere indblik i en politisk styret organisation.

 

Derfor er det vigtigt for os, at du både holder af at fordybe dig inden for et afgrænset opgaveområde, men samtidig altid er klar til at træde til og give en hånd med, når det kommer til opgaver med kort frist andre steder i FAC.

 

Vi ser studentermedhjælperne som en meget vigtig ressource, og du kan forvente at blive en aktiv og værdsat del af vores daglige arbejde og sociale fællesskab over frokosten og kaffepauserne. Vi bestræber os på at skabe en arbejdsplads, hvor du får ansvar, dine faglige kompetencer fra studiet bringes i spil, og hvor du kan få løbende sparring med dine kollegaer.

 

Yderligere information

Stillingen er på 15 timer ugentligt efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte specialkonsulent Rikke Steensig på 2491 9599 (den kvalitative stilling), specialkonsulent Jakob Sørensen på 4031 4418 (den kvantitative stilling) eller leder for Analyse, IT og Ressourcer Jais Brændgaard Heilesen på 4029 9462. Du kan læse mere om Københavns Kommune og Børne- og Ungdomsforvaltningen på www.kk.dk.

 

Søg via linket senest tirsdag den 13. december 2022

 

Ansættelsessamtaler bliver afholdt tirsdag den 20. december.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen

Adresse 1
Gyldenløvesgade 15
1600 København V
Danmark
Web
Adresse 2
Gyldenløvesgade 15
1600 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-11-2022
Udløber
13-12-2022
Kviknummer
LJA-84291334
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Forskning og undervisning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen

Adresse
Gyldenløvesgade 15
1600
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-11-2022
Ansøgningsfrist
13-12-2022
Kviknummer
LJA-84291334
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Forskning og undervisning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed