Gem annonce
Region Hovedstaden - Center for Regional Udvikling

Region Hovedstaden - Center for Regional Udvikling,

Hillerød
04-01-2018

Strategisk sekretariatschef med stort helhedssyn søges til Center for Regional Udvikling i Region Hovedstaden

Kontakt

Region Hovedstaden - Center for Regional Udvikling

Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-01-2018
Udløber:
01-02-2018
Kviknummer:
LJA-54055484
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Bæredygtighed, sund vækst og udvikling er omdrejningspunktet, når vi i Center for Regional Udvikling løser vores opgaver inden for miljø, trafik, erhverv, forskning og uddannelse i Region Hovedstaden. Vi er ambitiøse, går oftest foran i udviklingsprocesser og i nye strømninger både når det gælder udvikling af vores opgaveløsning og måden, vi samarbejder på. Lige nu søger vi en ny sekretariatschef, der skal være med til at sikre, at vi også fremadrettet spiller en aktiv og strategisk rolle i udviklingen af regionen.

Strategisk sekretariatschef med stærke samarbejdsevner 
Som sekretariatschef i Center for Regional Udvikling får du ansvar for Sekretariatets drift og udvikling samt ledelses- og budgetansvar. Det betyder, at du med den ene hånd virker som strategisk udviklingskraft i forhold til centrets projekter og med den anden udøver en effektiv ledelse af centrets administration.

Du får ledelsesansvar for 32 medarbejdere og to sektionschefer, som alle udlever centrets fælles værdier i praksis; tillid, åbenhed og helhedssyn. Derudover får du en central rolle som sparringspartner for direktionen, sekretariatsledelsen og centerledelsen, ligesom du som uformelt medlem af direktionen ofte er direktionens ansigt udadtil.

Ledelse med værdier
Vores nye sekretariatschef har fokus på værdibåren ledelse og kan agere ankermand eller kvinde for en stærk, udviklingsorienteret drift. Du skaber følgeskab gennem dit engagement og drive, du udfordrer centrets dygtige medarbejdere til endnu højere præstationer og du sætter deres udviklingspotentiale i spil. Dét skal løfte Center for Regional Udvikling til nye højder.

Du kan læse mere om stillingen i en uddybende jobprofil, som du finder på Genitors hjemmeside www.genitor.dk. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte konstitueret direktør i Center for Regional Udvikling, Christian Bruhn Rieper, tlf. 2177 6999, eller chefkonsulent i Genitor, Nina Allin, tlf. 2838 0511.

Ansøgning
Du søger stillingen på Genitors hjemmeside www.genitor.dk under Ledige stillinger.

Ansøgningsfristen udløber torsdag den 1. februar 2018 kl. 10.00.


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Projektleder til bæredygtighedsindsats

Wonderful Copenhagen
Frist: 
26-01-2018

Regnskabschef

FOF København
Frist: 
01-02-2018

Vil du være Danske Advokaters nye retschef?

Danske Advokater
Frist: 
26-01-2018
Lignende job
PLUS AGENCY ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
22-01-2018
Memox & Øresund Psykoterapi ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-02-2018