Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk rådgiver

Aalborg Universitet, Det Sunhedsvidenskabelige Fakultet

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
05-10-2020

I Dekansekretariatet på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SUND) søger vi en dygtig, ambitiøs, og dedikeret strategisk rådgiver, der skal arbejde med rådgivning og administrativ understøttelse af dekanatet med særlig vægt på support af prodekanen for forskning. Vi søger en kollega, der brænder for at bidrage til at sikre og videreudvikle SUNDs samlede forskningsportefølje og som ser en værdi i tæt samspil med fakultetets nære samarbejdspartnere, både internt og eksternt. I øjeblikket er fakultetet ved at udforme en ambitiøs vision for de næste 10 år og her vil vores kommende strategiske rådgiver, sammen med resten af teamet, få en vigtige opgave i at understøtte implementeringen af visionen.

STILLINGSBESKRIVELSE

Som strategisk rådgiver vil en af dine vigtigste opgaver være at have eller oparbejde en opdateret indsigt i og overblik over de mange forskellige aktiviteter og agendaer, nationalt såvel som internationalt, der påvirker forskningsområdet på et universitetet, således at du kan yde en professionel rådgivning til fakultetets ledelse. 

Af øvrige opgaver kan nævnes:

 • Understøtte dekanatet i deres daglige ledelsesmæssige og strategiske arbejde

 • Agere sparringspartner og rådgiver for prodekanen for forskning. Det vil sige at holde dig orienteret, udarbejde analyser og beslutningsgrundlag, samt implementering heraf

 • Følge med i relevante forskningspolitiske tiltag og tendenser, og omsætte dette til rådgivning af dekanatet (i samarbejde med det øvrige dekansekretariat)

 • Beskrive og drive strategiske indsatser og projekter, som igangsættes af dekanatet, samt indgå i projekter på AAU-niveau

 • Sikre høj kvalitet i forberedelse, gennemførelse og opfølgning på bl.a. SUNDs forskningsstrategiske udvalg, samt Forum for Forskningsgruppeledere

 • Understøtte opgaver på tværs af universitetets hovedområder f.eks. Strategisk Råd for Forskning og Innovation

 • Udarbejde overordnet sagsbehandling og beslutningsoplæg på sager af ledelsesmæssig karakter som fx indstillinger, høringssvar, notater, forespørgsler m.m.

 • Fungere som bindeled mellem dekanatet og fakultetets to institutter, AAU Innovation, samt Aalborg Universitetshospital.

 

Kompetencer

Vi søger en rådgiver med en relevant kandidatuddannelse, som bl.a. har erfaring med strategisk ledelsesstøtte og sekretariatsbetjening. Kendskab til forskningsområdet på et universitet vil være en klar fordel, men ikke et must. Optimalt set har du hands-on erfaring med at drive strategiske udviklingsprocesser, samt professionel ledelsesbetjening og ønsker nu at bruge dette som baggrundsviden i en funktion som strategisk rådgiver, hvor du får stor selvstændig mulighed for at præge jobbet.

For at kunne løse opgaverne vil det være nødvendigt at du:

 • Er en skarp analytiker med strategisk forståelse og politisk tæft

 • Har en struktureret og selvstændig tilgang til dit arbejde

 • Løser opgaver på højt niveau og indimellem med kort tidsfrist

 • Er god til at samarbejde og har en god fornemmelse for, hvordan du kan understøtte dekanatets arbejde med god forberedelse og effektiv administration

 • Har personlig integritet og situationsfornemmele, så du både tør anbefale og udfordre ledelsen ift. beslutninger, så vi sammen sikrer det bedste resultat.

 • Er holdspiller og kan håndtere en hektisk hverdag, hvor opgaverne er meget skiftende.

 

 Om SUND Dekansekretariat

SUND Dekansekretariat tæller 4 strategiske rådgivere, 2 dekansekretærer og 1 sekretariatschef. Sekretariatets kerneopgave er at understøtte og servicere dekan og prodekaner, samt deltage aktivt i implementeringen af SUNDs kommende vision, universitetets strategi Viden for Verden, hvor SUND dekanen er direktionsansvarlig for forskningssporet. Vi har et bredt samarbejde internt, såvel som eksternt og møder i forbindelse med opgaveløsningen mange forskelligartede samarbejdspartnere.

I SUND Dekansekretariatet vægter vi et godt arbejdsmiljø, et positivt kollegaskab og et arbejdsliv i balance, hvorfor vi arbejder aktivt med dette. Vi ser frem til 2023, hvor vores nye fakultetsbygning står klar lige ved siden af sygehusbyggeriet (NAU). Her flytter vi i helt nye rammer sammen med fakultetets to institutter; Klinisk Institut og Institut for Medicin og Sundhedsteknologi.

Kontakt

For flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Trine Bovbjerg på tlf. 2060 2675, tbo@adm.aau.dk eller prodekan for forskning Ole Kæseler Andersen på tlf. 2671 3068, prodekan-sund-forsk@aau.dk

Læs mere om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet her

Stillingen er til besættelse fra 1. december 2020 eller snarest muligt herefter.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

STILLINGSNUMMER

2020-224-03100

ANSØGNINGSFRIST

Sun Oct 18 00:00:00 CEST 2020


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aalborg Universitet, Det Sunhedsvidenskabelige Fakultet

Adresse 1
Niels Jernes Vej
9220 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-10-2020
Udløber
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81234011
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aalborg Universitet, Det Sunhedsvidenskabelige Fakultet

Adresse
Niels Jernes Vej
9220
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-10-2020
Ansøgningsfrist
18-10-2020
Kviknummer
LJA-81234011
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed