Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk og udviklingsorienteret Sekretariatschef til Holbæk Sygehus

Region Sjælland, Holbæk Sygehus

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
16-05-2019

Vi tilbyder et spændende job med store udviklingsmuligheder for en strategisk, analytisk og administrativt stærk leder. Du er klar til at tage ansvar for sygehusets administrative systemer, kommunikation og arbejdsmiljø og så er du en rummelig person, som trives i en alsidig og tempofyldt hverdag.

 

Sekretariatet

 

Sekretariatet er en del af sygehusets administrative stab og har blandt andet til opgave at betjene sygehusledelsen i forhold til strategi, planlægning og udarbejdelse af mødegrundlag. Desuden varetager Sekretariatet en lang række opgaver inden for sygehusadministration, blandt andet klagesagsbehandling, forsikringssager, fællesintroduktion af nyansatte, kommunikations- og pressearbejde og koordinering af uddannelsesindsatsen for plejepersonale og lægesekretærer.

 

I Sekretariatet er vi 11 ansatte, der alle er specialiserede inden for vores fagområder og som tager personligt ansvar for at løse opgaverne. Vi lægger stor vægt på at have en omgangsform, hvor faglige og personlige forskelligheder respekteres og bruges konstruktivt. I afdelingen har vi fokus på, at alle medarbejdere har adgang til faglig sparring og udvikling samt sikkerhed for ledelsesmæssig opbakning og afklaring, når det er nødvendigt.

 

Jobbet

 

Du vil indgå i et tæt samarbejde med stabschefen, stabens ledergruppe samt de øvrige medarbejdere i Staben, og du bliver en vigtig samarbejdspartner for både sygehusledelsen og afdelingsledelserne. Du vil også komme til at repræsentere sygehuset i regionale mødefora.

 

Dine opgaver vil blandt andet omfatte

 

 • Ledelse og udvikling af Sekretariatet

 • Ledelsesbetjening af sygehusledelsen og strategisk udvikling af sygehuset

 • Organisering af sygehusadministrative opgaver

 • Ansvar for Sekretariatets samlede opgaveportefølje

 • Arbejdsmiljøleder i Staben

 

 

Vi tilbyder

 

Vi tilbyder et spændende lederjob i en afdeling, der er omdrejningspunkt for Holbæk Sygehus udvikling og drift. Du kommer helt tæt på beslutningerne og i spændingsfeltet mellem sundhedsfaglige og politiske prioriteringer, og du får gode muligheder for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen.

 

Vores forventninger til dig

 

Vi ønsker os først og fremmest en dygtig og engageret leder med godt kendskab til sekretariatsbetjening af en topledelse. Det er vigtigt for os, at du har visioner om at være med til at udvikle sundhedsvæsenet generelt og især for opgaven med at udvikle Holbæk Sygehus som et veldrevet akutsygehus i konstant udvikling.

 

Du er strategisk og analytisk stærk, og formår at gennemføre beslutninger gennem vedholdenhed og handlekraft. Du har samtidig en løsningsorienteret og anerkendende tilgang og stiller dig i spidsen for udvikling af dine medarbejdere og inddrager deres kompetencer med henblik på at skabe engagement, motivation og virkelyst.

 

Derudover har vi følgende forventninger til dine kompetencer

 

 • En relevant akademisk baggrund

 • Erfaring med både daglig personaleledelse og strategisk ledelse

 • Gerne indgående kendskab til og erfaring med de generelle politiske problemstillinger og udfordringer på sundhedsområdet

 • Gennemslagskraft og strategisk udsyn og overblik

 • En naturlig evne til skabe netværk og indgå i samarbejde på alle niveauer, herunder med ledere med sundhedsfaglig baggrund

 • Evnen til at prioritere, håndtere forventninger og uddelegere opgaver

 • Du kan selvstændigt sagsbehandle og beskrive komplekse problemstillinger, herunder udarbejde politiske og administrative beslutningsoplæg, så du dermed også kan vejlede og sparre med både sygehusledelsen og afdelingsledelserne

 

 

Arbejdssted

 

Du vil få ansættelse i Staben, sygehusets administrative stab, som varetager opgaver vedrørende sekretariatsbetjening, økonomi, planlægning, data, kvalitet, lean samt HR og arbejdsmiljø.

 

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.

 

Har du brug for yderligere oplysninger, så kontakt:

 

Stabschef Marie-Louise Kofoed på telefon 2037 1408 og mkoo@regionsjaelland.dk

 

Kunne du tænke dig at kigge inden for murene på Holbæk Sygehus, så se med her.

 

Ansøgningsfrist

 

5. juni 2019

 

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 24 og 25

 

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

 

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om job på Holbæk Sygehus her.    


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland, Holbæk Sygehus

Adresse 1
Smedelundsgade 60
4300 Holbæk
Danmark
Adresse 2
Smedelundsgade 60
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-05-2019
Udløber
05-06-2019
Kviknummer
LJA-73434902
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Ledelse, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland, Holbæk Sygehus

Adresse
Smedelundsgade 60
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-05-2019
Ansøgningsfrist
05-06-2019
Kviknummer
LJA-73434902
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Ledelse, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed