Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk og udviklingsorienteret sekretariatschef

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-09-2021

Er du handlekraftig og resultatorienteret? Kan du udvikle forretningsprocesser og samtidig sikre effektiv drift? Har du lyst til at være en del af en organisation i forandring? Så har vi en spændende stilling som chef for vores driftssekretariat.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark. 

Du kan læse mere om os på www.nfa.dk

Vil du stå i spidsen for modernisering af driftssekretariatets funktioner?

Som chef for driftssekretariatet får du det faglige og ledelsesmæssige ansvar for en bred portefølje; økonomi, IT, informationssikkerhed, jura udbud, bibliotek og husdrift og 11 medarbejdere. Du skal sikre en solid økonomistyring og forretningsunderstøttelse af organisationen, der bidrager til, at NFAs kerneopgave (forskningsproduktionen) varetages optimalt og effektivt. Du vil i den sammenhæng være en central sparringspartner for direktionen.

NFA er i gang med at implementere en ny ambitiøs strategi, hvor et væsentligt element er at modernisere driftssekretariatets funktioner, herunder systematisere og digitalisere forretningsprocesser. Du får derfor en central rolle i at drive de nødvendige forandringer og sikre fremdrift og eksekvering af strategien. Aktuelt er vi ved at implementere ERP- og projektstyringssystemet "Project Flow", hvor vores systemunderstøttelse af økonomistyringen og ledelsesinformation samtidig udvikles. Det vil være en højtprioriteret opgave for chefen for driftssekretariatet at implementere brugen af systemet i bund og sikre, at den fulde gevinst ved systemet indfries.

Chefen har blandt andet følgende opgaver:

 • Løbende direktionsbetjening.

 • Proaktivt at kunne identificere forbedrings- og udviklingsmuligheder i driftssekretariatets funktioner, herunder ift. økonomi- og aktivitetsstyring af projekter.

 • Sikre økonomistyring og at gældende regler efterleves.

 • Sikre aktuel ledelsesinformation om NFAs økonomiske udvikling.

 • Analysere udviklingsmuligheder og forandringer i omverdens krav, især inden for informationssikkerhed.

 • Kontraktstyring og sikring af projektstyring i forhold til en række eksterne leverandører inden for husdrift (rengøring, reparationer, kantine, service mv), Statens IT.

 • Sikre gældende regler vedrørende GDPR efterleves.

 • Sikre gældende regler vedrørende udbud efterleves.

 • Sikre rettidig og retvisende ledelsesinformation om NFAs og informationssikkerhed, herunder løbende opdatering af RISMA.

 

Personaleledelse:

 • Udvikle effektivitet, høj og bred faglighed for medarbejderne i driftssekretariatet, herunder mindske sårbarhed inden for nøgleopgaver.

 • Rammesætte, følge op og give feedback på opgavevaretagelsen.

 • Planlægge og eksekvere forbedringer i driftssekretariatet.

 • Skabe resultater gennem en anerkendende ledelsesstil.

 

Bliv vores nye kollega

Det forventes, at du har solid erfaring med statslig forvaltning, herunder med:

 • økonomistyring af en kompleks økonomi,

 • udbud, projekt- og kontraktstyring,

 • IT og informationssikkerhed og

 • GDPR.

 

Endvidere forventes du at have god dømme- og gennemslagskraft, at kunne bevare overblikket over en bred opgaveportefølje, evne proaktivt at prioritere mellem væsentlige opgaver, blik for at skabe effektive og resultatskabende processer og gode relationer internt og eksternt.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. december 2021. 

Du bliver ansat som chef efter relevant overenskomst. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Dit daglige arbejdssted vil være Lersø Parkallé 105, 2100 København Ø.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte vicedirektør Rikke Thoning på tlf.nr. 50874896.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Rikke Dahl Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf. nr. 2250 3487.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest tirsdag den 12. oktober 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler fredag den 15. oktober 2021.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Adresse 1
Lersø Parkallé 105
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Danmark
Kontaktperson
Praktisk information
Oprettet
23-09-2021
Udløber
12-10-2021
Kviknummer
LJA-82702215
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Adresse
Lersø Parkallé 105
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-09-2021
Ansøgningsfrist
12-10-2021
Kviknummer
LJA-82702215
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed