Gem annonce

Strategisk økonomichef (CFO) til Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-02-2021

Kan du levere god økonomistyring, have det strategiske overblik og drive store og komplekse opgaver? Så er det måske dig, vi søger som Vejdirektoratets nye økonomichef.

 

Hos os får du det overordnede ansvar for økonomistyringen i Vejdirektoratet, og du bliver leder for 55 medarbejdere, der glæder sig til at samarbejde med dig, fortæller ressourcedirektør Anders Nørskov.

 

Som økonomichef skal du sammen med afdelingslederne for Budget, Virksomhedsstyring, Regnskab og Analyse sikre, at der opnås solide og effektive resultater både i forhold til den daglige understøttelse af Vejdirektoratets divisioner og i udviklingen af Vejdirektoratets styringsprocesser.

 

Du skal sikre virksomhedsforståelse og drive økonomiområdet som medspiller i forhold til resten af organisationen.

 

Økonomiområdets ledere og medarbejdere sidder i København og Skanderborg, men understøtter organisationen bredt. Du bliver ansvarlig for områdets ledergruppe, og indgår i Ressourcedivisionens ledelse med reference til Ressourcedirektøren.

 

Du vil desuden blive en del af Vejdirektoratets leder- og chefgruppe, og skal være med til at sikre at vi når vores strategiske mål omkring bæredygtighed, digitalisering og sikker drift.

 

Vejdirektoratet er en veldrevet organisation med potentiale til mere, og i denne stilling får du rig mulighed for at bidrage til den fortsatte udvikling og implementering af vores nye strategi, fortsætter Anders Nørskov.

 

Leder af ledere med økonomifaglig baggrund

 

Du har en økonomifaglig baggrund og et indgående kendskab til økonomistyring. Du er resultatorienteret, har gennemslagskraft og erfaring med at lede en sikker og robust økonomisk styring. Du giver ledelsesrum til dine ledere og evner at lede gennem ledere.

 

Som person er du struktureret, ansvarsbevidst og kan skabe respekt om Økonomiområdets leverancer internt i organisationen og i dialogen med departementet. Du kan håndtere til tider store arbejdsmængder og har forståelse for politiske beslutningsprocesser. Du er som person en stærk kommunikator og gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver, og du forstår vigtigheden af et godt samarbejde på tværs af virksomheden. Du udviser ledelsesmæssig ordentlighed og interesserer dig for dine medarbejdere med vægt på, at sikre et godt og samarbejdsorienteret Økonomiområde. Du evner at omsætte strategi til handling og sikre at Vejdirektoratets Økonomiområde til enhver tid er blandt de bedste i staten.

 

Du motiveres af at løfte mange forskelligartede opgaver både dag-til-dag beslutninger og langsigtede strategiske indsatser. Du kan formidle strategi og fælles retning, og du kan skabe resultater gennem ledelse af ledere.

 

Din nye arbejdsplads

 

Du bliver en leder af Vejdirektoratets økonomiområde, der består af fire ledere og ca. 55 dygtige og dedikerede medarbejdere. Hverdagen er præget af store og små udfordringer og i perioder højt tempo. Vi lægger stor vægt på et godt og konstruktivt samarbejde med respekt for den enkeltes input.

 

Vejdirektoratet har ansvaret for at planlægge, anlægge og drive statsvejnettet, som består af motorveje, hovedlandeveje og mange af landets broer i alt cirka 3.800 km vej. Som arbejdsplads dækker Vejdirektoratet hele landet. Stillingen er tilknyttet Vejdirektoratets kontor i centrum af København.

 

Du skal i tæt samspil med dine ledere være med til at spille dine medarbejdere gode både i det mere traditionelle økonomi-faglige, men også i samarbejdet med resten af organisationen, så kommer du langt, afslutter Anders Nørskov.

 

Dine løn og ansættelsesvilkår:

 

Løn og ansættelsesvilkår sker efter Rammeaftale for kontraktansættelse af chefer i staten i løngruppe 1 (svarende til lønramme 37). Ansættelse sker på åremålsvilkår, og hertil er der tilknyttet resultatløn til stillingen. Afhængig af kvalifikationer og erfaring er der mulighed for at forhandle tillæg. Din stillingsbetegnelse bliver Områdechef for Økonomi.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle interesserede, uanset alder, handicap, politisk anskuelse, seksuel orientering, køn, race, religion eller national, social eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Tjenestested er Vejdirektoratet, hvor du ansættes i økonomiområdet i ressourcedivisionen på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V.

 

Ansøgning

 

Send din ansøgning senest mandag den 01. marts 2021. Vi forventer at afholde de første samtaler 4.-5. marts, og der medvirker et stillingsråd af både ledelses- og medarbejderrepræsentanter til samtalen.

 

Der vil indgå test i rekrutteringsprocessen.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk  Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

Læs mere

 

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk  

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ressourcedirektør Anders Nørskov på telefon 7244 3029 eller områdechef for Sekretariat og HR Camilla Falberg Reich på telefon 7244 3003.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
05-02-2021
Udløber
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81675021
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Aarhus Universitet, Institut for Klinisk Medicin

Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed

Københavns Kommune

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-02-2021
Ansøgningsfrist
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81675021
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce