Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk økonom til Departementet for Sundhed

Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed

Nuuk

Indrykket
07-09-2022

Er du den erfarne medarbejder, der sikrer sagernes fremdrift? Har du et stærkt økonomisk overblik?

I Departementet for Sundhed er stillingen som special- eller chefkonsulent i afdelingen for Strategi og Planlægning ledig til besættelse snarest.

Departementets hovedopgave er betjening og rådgivning af Naalakkersuisoq, udarbejdelse af lovgivning, overvågning og tilsyn samt planlægning og udvikling inden for sundhedsområdet.

Special- eller chefkonsulenten har det faglige og sagsmæssige ansvar for det økonomiske materiale, der afleveres til Departementschef, Naalakkersuisut og Inatsisartut.

 

Ansvars- og funktionsområder

 • Departementets og sundhedsvæsenets finanslovsproces, m.m.

 • Udarbejdelse af oplæg til Naalakkersuisut og udvalg om sundhedsvæsenets økonomi

 • Budgetopfølgninger og økonomistyring i departementet

 • Økonomiske analyser, redegørelser og konsekvensberegninger

 • Det faglige og sagsmæssige ansvar for alle opgaver, der henhører til økonomi under departementets ressortområder

 • Special- eller chefkonsulenten er det administrative bindeled mellem departementet og underliggende enheder samt til interne og eksterne samarbejdspartnere. vedr. anlægs-, renoverings- og vedligeholdelsesindsatsen inden for departementets ressort.

 

Vi forventer, at du har:

 • En relevant akademisk økonomisk uddannelse på min. kandidat eller masterniveau

 • Flere års erfaring med økonomistyring

 • Erfaring med finanslovsarbejde herunder udarbejdelse af forslag til finanslov

 • Evne til at tage et selvstændigt ansvar i løsningen af departements opgaver på økonomiområdet

 • Samarbejdsevner og lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor den enkelte bidrager til helhedsorienterede løsninger

 

Du vil komme til at samarbejde med økonomifunktionerne i Selvstyret og i særdeleshed med økonomifunktionen i sundhedsvæsenet. Der må påregnes ekstra arbejde i perioder med spidsbelastning, både af forudset og ikke-forudset karakter. Departementet for Sundhed har ca. 16 medarbejdere fordelt på 3 afdelinger.

 

 Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling inden for et stort, spændende og udfordrende område. Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling med gode kollegaer og uformel omgangstone. Vi er en arbejdsplads med interessante og faglige udfordringer, hvor teamwork og faglig professionalisme vægtes højt.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

 

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: afdelingschef Aka Olesen   tlf. +299 346669 eller på e-mail akol@nanoq.gl

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningen vedlagt CV og kopier af eksamensbevis samt referencer/referenceliste skal sendes via nedenstående link senest den 27. september 2022.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

 

Ansøgningsfrist:

27. september 2022

 

Kontaktperson:

Aka Olesen

 

Ansættelsestype:

Fuldtid

 

Ansættelsesform:

Overenskomstvilkår

 

Arbejdsområde:

Økonomi og Finans

 

Geografisk område:

Kommuneqarfik Sermersooq

 

Departement:

Departementet for Sundhed

Imaneq 1A 401

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed

Adresse 1
Postboks 1160
3900 Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2022
Udløber
27-09-2022
Kviknummer
LJA-84006016
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed

Adresse
Postboks 1160
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Indrykket
07-09-2022
Ansøgningsfrist
27-09-2022
Kviknummer
LJA-84006016
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed