Gem annonce

Strategisk økonom til Departement for Sundhed

Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed

Nuuk

Indrykket
03-11-2020

Er du den erfarne medarbejder, der sikrer sagernes fremdrift? Har du et stærkt økonomisk overblik?

I Departementet for Sundhed er stillingen som special- eller chefkonsulent i afdelingen for Strategi, Planlægning og Ligestilling ledig til besættelse snarest.

Departementets hovedopgave er betjening og rådgivning af Naalakkersuisoq, udarbejdelse af lovgivning, overvågning og tilsyn samt planlægning og udvikling inden for sundhedsområdet.

Special- eller chefkonsulenten har det faglige og sagsmæssige ansvar for det økonomiske materiale, der afleveres til Departementschef, Naalakkersuisut og Inatsisartut.

Ansvars- og funktionsområder:

 • Departementets og sundhedsvæsenets finanslovsproces, m.m.

 • Udarbejdelse af oplæg til Naalakkersuisut og udvalg om sundhedsvæsenets økonomi

 • Budgetopfølgninger og økonomistyring i departementet

 • Økonomiske analyser, redegørelser og konsekvensberegninger

 • Det faglige og sagsmæssige ansvar for alle opgaver, der henhører til økonomi under departementets ressortområder

 • Special- eller chefkonsulenten er det administrative bindeled mellem departementet og underliggende enheder samt til interne og eksterne samarbejdspartnere. vedr. anlægs-, renoverings- og vedligeholdelsesindsatsen inden for departementets ressort.

 

Referenceforhold:

Special- eller chefkonsulenten refererer til Departementschefen.

Vi forventer, at du har:

 • En relevant akademisk økonomisk uddannelse

 • Flere års erfaring med økonomistyring

 • Erfaring med finanslovsarbejde, herunder udarbejdelse af forslag til finanslov

 • Evne til at tage et selvstændigt ansvar i løsningen af departementsopgaver på økonomiområdet

 • Samarbejdsevner og lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor den enkelte bidrager til helhedsorienterede løsninger.

 

Du vil komme til at samarbejde med økonomifunktionerne i Selvstyret og i særdeleshed med økonomifunktionen i sundhedsvæsenet. Der må påregnes ekstra arbejde i perioder med spidsbelastning, både af forudset og ikke-forudset karakter. Departementet for Sundhed har ca. 16 medarbejdere fordelt på 3 afdelinger.

 Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling inden for et stort, spændende og udfordrende område. Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling med gode kollegaer og en uformel omgangstone. Vi er en arbejdsplads med interessante og faglige udfordringer, hvor teamwork og faglig professionalisme vægtes højt.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: Departementschef Tine Pars tlf. +299 346625 eller på e-mail tine@nanoq.gl 

Ansøgningsfrist

Ansøgningen vedlagt CV og kopier af eksamensbevis samt referencer/referenceliste skal sendes via nedenstående link senest 23. november 2020.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed

Adresse 1
Postboks 1160
3900 Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-11-2020
Udløber
23-11-2020
Kviknummer
LJA-81341147
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed

Adresse
Postboks 1160
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Indrykket
03-11-2020
Ansøgningsfrist
23-11-2020
Kviknummer
LJA-81341147
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce