Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk enhedschef til mobilitets- og uddannelsesområdet i Center for Regional Udvikling i Region Hovedstaden

Region Hovedstaden - Center for Regional Udvikling

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
13-09-2019

Center for Regional Udvikling søger en udviklingsorienteret enhedschef med tæft for at arbejde i en politisk ledet organisation. Funktionen som enhedschef udgør en afgørende rolle i at styrke mobilitetsindsatser samt indsatser på ungdomsuddannelses- og praktikpladsområdet i Greater Copenhagen. Den røde tråd vil for dig være at forbedre uddannelses- og transportmulighederne for borgerne i Region Hovedstaden.

Stillingen er placeret i enheden for Mobilitet og Uddannelse, som pt. består af 30 medarbejdere. Du vil indgå i en duoledelse med anden enhedschef, hvor I vil fordele opgaverne mellem jer. Som enhedschef vil du desuden blive en del af centrets ledelse, som består af syv enhedschefer, en sekretariatschef og en direktør. Duoledelsen forventes at samarbejde tæt, og centerledelsen deler et fælles ansvar for enhedernes samlede opgaveløsning og udvikling.

Enheden for Mobilitet og Uddannelse har en blanding af drift og udviklingsopgaver fx:

  • Inden for uddannelsesområdet;

  • Myndighedsopgaven omkring kapacitet og fordeling af elever på regionens stx- og hf-uddannelser.

  • Øget rekruttering til erhvervsskolerne.

  • Analyse, strategi og udviklingsprojekter i relation til uddannelse

 

Inden for mobilitetsområdet:

  • Trafikbestilling og driftsansvar for regionale buslinjer og lokaltog

  • Opgaver i relation til regionens ejerskab til letbanen i Ring 3

  • Grøn omstilling af transport både i regionen som geografi og virksomhed (hospitalerne)

  • Analyse, strategi og projekter vedrørende hovedstadsregionens transport og infrastruktur

  • Internationalt samarbejde og projekter

 

Din profil

Vi søger en engageret og udviklingsorienteret chef, som kan sætte strategisk retning og samtidig evner at lede og motivere fagligt dygtige medarbejdere i samme retning. Din arbejdsdag indeholder bl.a. også opgaver, som centrerer sig internt i organisationen, fx med at betjene politikere og direktøren, og opgaver eksternt med at betjene de fem fordelingsudvalg i regionen. Dine medarbejdere er dedikerede medarbejdere med en høj selvledelsesgrad, som det forventes, at du vil understøtte. Det er helt afgørende, at du har gode evner i personaleledelse, herunder at du kan differentiere din ledelsesstil alt efter dine medarbejderes behov og erfaring.

Forståelse for og indsigt i de faglige områder er centrale for opgaveløsningen. Du skal formå at sætte en politisk dagsorden og etablere partnerskaber med regionale, kommunale og nationale aktører. Desuden skal du kunne navigere i både udviklings- og myndighedsopgaver, som er underlagt faste rammer og lovgivning. En innovativ tilgang med fokus på internationalisering og FNs verdensmål vil være udgangspunktet for dit virke. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde med politiske dagsordner og samtidig forstår at spille bold med enhedens medarbejdere.

Du skal have et godt overblik, kunne prioritere og eksekvere i en tempofyldt og bredt spændende hverdag med både overordnede, strategiske dilemmaer og borgernære problemstillinger i én af Danmarks største politisk ledede organisationer. Du skal med andre ord være i stand til at bevare roen og overblikket, når det går stærkt eller bliver kompliceret. Det ligger dig naturligt at bringe dig selv og medarbejdernes kompetencer aktivt i spil på tværs af fagområder i centret.

Jobbet kræver personlig indsigt og robusthed, forhandlingsevner, diplomatisk og politisk tæft, og evnen til hurtigt at sætte sig ind i og træffe beslutninger på komplicerede sager. Nogle gange er det små detaljer som bliver til store, strategiske udfordringer. Vi forventer, at du har både faglig indsigt i enhedens fagområder, og du har en relevant ledelseserfaring fra fx en politisk ledet organisation.

Ledelse med værdier

Vores nye enhedschef har fokus på værdibåret ledelse, og du skaber følgeskab gennem dit engagement og drive, du udfordrer enhedens dygtige medarbejdere til endnu højere præstationer og du sætter deres udviklingspotentiale i spil.

Om os:

Center for Regional Udvikling har ca. 220 medarbejdere og spiller en central rolle i regionens vision om at blive den grønne og innovative metropol med høj vækst og livskvalitet samt have et sammenhængende sundhedsvæsen på internationalt topniveau.

Vi arbejder ud fra en værdibaseret medarbejderpolitik. I centrum står de fire værdier tillid, åbenhed, helhedssyn og professionalisme, som vi forventer, at du som kommende leder skal lede med afsæt i.

Vilkår:

Løn i henhold til overenskomst mellem Region Hovedstaden og relevant faglig organisation. Tiltrædelse ønskes 1. december 2019. Du bliver ansat i Region Hovedstaden med arbejdssted på Regionsgården i Hillerød.

Ansøgningsfrist: Den 29. september 2019

Der afholdes 1. samtaler den 8. oktober 2019 og 2. samtaler den 23. oktober 2019.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: Direktør for Center for Regional Udvikling, Diana Arsovic Nielsen på mail diana.arsovic.nielsen@regionh.dk eller på tlf. 41 43 00 76 eller til enhedschef i enheden, Birgitte Leolnar på birgitte.leolnar@regionh.dk eller tlf. 29 17 63 62.


Del dette job

Kontakt

Region Hovedstaden - Center for Regional Udvikling

Adresse 1
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2019
Udløber
29-09-2019
Kviknummer
LJA-75592431
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden - Center for Regional Udvikling

Adresse
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-09-2019
Ansøgningsfrist
29-09-2019
Kviknummer
LJA-75592431
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed