Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk afdelingschef for Analyse og Økonomi ved Børn og Skole

Randers Kommune

Randers, Østjylland

Indrykket
05-11-2019

Vil du være med til at sikre et bæredygtigt fundament for, at vi, også i fremtiden, kan fortsætte den positive udvikling af børne-, familie- og skoleområdet i Randers Kommune? Her får du mulighed for at være med til fortsat, at sikre en god økonomisk udvikling på området, understøtte strategisk brug af data gennem ledelsesinformation samt understøttelse af forvaltningens it-processer.

 

Børn og Skole i Randers Kommune søger en ambitiøs og engageret afdelingschef til vores nyoprettede analyse- og økonomiafdeling. Som afdelingschef for Analyse og Økonomi bliver du en del af et stærkt chefgruppeteam i forvaltningen, og en vigtig samarbejdspartner for både direktør, sekretariatschef og fagchefer. Afdelingschefen for Analyse og Økonomi vil derudover blive en del af den tværgående sekretariatschefgruppe.

 

Kort om stillingen

 

Afdelingschefen har det opgave- og personalemæssige ansvar for analyse og økonomiafdelingen og skal sikre et stærkt og effektivt samarbejde med kommunens centrale økonomiafdeling og it-afdelinger samt de øvrige forvaltningers decentrale økonomifunktioner.

 

Som afdelingschef er det vigtigt, at du er på forkant, har overblik og orienterer dig ind i relevante strategiske og politiske sammenhænge på børne-, familie- og skoleområdet for at sikre kvaliteten af forvaltningens økonomistyring. Det er ligeledes vigtigt, at du er i stand til at omsætte ny lovgivning og politiske beslutninger til konkrete og kvalificerede handlinger.

 

Centrale opgaver

 • Strategisk understøttelse af budgetprocesser, budgetopfølgninger, m.v.

 • Ansvar for forvaltningens økonomistyring i tæt samarbejde med fagchefer og direktør

 • Ansvar for beskrivelse af økonomi i alle politiske sager.

 • Proaktiv understøttelse af aftaleenhedernes økonomistyring og anvendelse af ledelsesinformation.

 • Sikre den rette ledelsesinformation til understøttelse af ledere, chefer, direktøren og de politiske udvalg. Børn og Skole arbejder aktuelt med præcisering af, hvilken ledelsesinformation der skal produceres til hvert ledelsesniveau og til de politiske udvalg. Efterfølgende skal der følges op på anvendelsen af denne information.

 • Strategisk understøttelse af forvaltningens it-processer både som egen proces og matrixproces. Du vil få systemejerskab over forvaltningens it-systemer, og vil indgå i et tæt samarbejde med kommunens it-afdeling. Forvaltningen er i øjeblikket i gang med et større it-udbud, og en aktuel opgave vil derfor være implementering af henholdsvis et nyt økonomi- og administrationssystem for skole og dagtilbud i samarbejde med de decentrale institutioner. En anden aktuel opgave er implementeringen af Aula, som netop er implementeret på skoleområdet og som forventes implementeret på dagtilbudsområdet i 2020.

 

Vi lægger vægt på, at du

 • Har en relevant uddannelse med en ledelsesmæssig overbygning samt ledelseserfaring eller dokumentation for tidligere opnåede resultater

 • Faglig indsigt i og erfaring med kommunaløkonomi

 • Har flair for data og kan anvende den til at understøtte optimeringen af kerneydelser.

 • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og forståelse for at navigere i et aktivt politisk system

 • Har analytiske evner og kan udvikle, planlægge, implementere og følge op ud fra en sikker procesforståelse samt en evne til at arbejde på tværs af organisationen

 • Har stærke kommunikative evner både skriftligt og mundtligt

 • Kendskab til børne-, familie- og skoleområdet vil være en fordel.

 

Vi tilbyder dig

 • En central placering i forvaltningen med stor indflydelse på de overordnede linjer for økonomi, analyse og it.

 • Et spændende og udfordrende arbejde tæt på både det politiske niveau og de decentrale enheder.

 • Et fleksibelt og godt arbejdsmiljø både socialt og fagligt, hvor samarbejde mellem medarbejdere og afdelinger prioriteres højt.

 • Dygtige og engagerede kolleger.

 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

 

For yderligere information

 

Ønsker du yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør for Børn og Skole Michael Maaløe på tlf.: 51 18 54 40 eller sekretariatschef Birgitte Guldberg på tlf.: 30 68 65 22.

 

Vi afholder to samtalerunder. 1. samtale afholdes mandag 2. december i tidsrummet 09.00-14.30 og 2. samtale afholdes fredag den 13. december i tidsrummet 09.00-12.00. For de kandidater, der går videre til 2. samtale, vil der blive lavet en personprofil, hvor profiltilbagemeldingen finder sted mandag den 9. december i tidsrummet 12.30-15.30.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

 

Stillingen besættes på overenskomstvilkår efter konkret forhandling i henhold til cheflønsaftalen på et niveau, der for den erfarne ansøger med de rette kvalifikationer kan forventes at ligge på ca. 720.000 kr. i årsløn + pension.

 

Tiltrædelse

 

Stillingen ønskes besat fra 1. februar 2020 eller hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist

 

21. november 2019

 

Ansøgningen skal være Randers Kommune i hænde via vores rekrutteringssystem senest den 21. november 2019, kl. 23.59.

 

Ansættelsesforhold

 

Fuldtid


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Randers Kommune

Adresse 1
Laksetorvet 1
8900 Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
21-11-2019
Kviknummer
LJA-77145694
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Randers Kommune

Adresse
Laksetorvet 1
8900
Randers
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-11-2019
Ansøgningsfrist
21-11-2019
Kviknummer
LJA-77145694
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed