Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Statens Administration søger studentermedhjælper til at assistere med en bred vifte af administrative opgaver i løn og refusionsafdelingen

Statens Administration Hjørring

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
06-12-2021
Har du lyst til at arbejde i en statslig styrelse, der bl.a. sikrer lønudbetalinger til ca. 66.000 ansatte i staten og selvejesektoren, og søger refusioner for ca. 500 millioner kr. - så er muligheden her.

Statens Administration er et shared servicecenter, der har til hovedopgave at levere løn- og regnskabsydelser til vores ca. 160 statslige kunder. Til dette benyttes, der en række it-systemer, softwarerobotter og ikke mindst en gruppe meget dygtige ansatte. Til at assistere vores ansatte har vi brug for endnu en studentermedhjælp til at løse en bred vifte af administrative opgaver i et tæt samarbejde med de øvrige ansatte.

Om jobbet Som studentermedhjælper skal du assistere vores ansatte med diverse administrative opgaver såsom:

  • Udsendelse af diverse data til vores kunder
  • En bred vifte af forskellige løn og refusions relaterede opgaver
  • Diverse administrative ad hoq opgaver
Du vil blive en del af vores løn og refusionsafdeling, der i dag består af ca. 80 ansatte. Du vil naturligvis få en grundig introduktion og oplæring i løsning af de relevante opgaver samt oplæring i brug af vores forskellige it-systemer, arbejdsgange m.m. Du vil løbende blive introduceret til forskellige opgaver naturligvis altid tilpasset din nuværende viden og erfaring.

Lidt om dig Du læser i øjeblikket på en videregående uddannelse, hvilken ikke er afgørende. Det vigtigste er, at du har et stort drive, har lyst til at arbejde med en bred vifte af administrative opgaver, har nemt ved at sætte dig ind i brugen af nye it-systemer, er lærenem og fleksibel i forhold til opgavetyper samt, at du vil indgå som medansvarlig i udførelsen af vores opgaver.

Om os Statens Administration er en styrelse i Finansministeriets koncern. Vi lægger vægt på en flad og direkte ledelsesstruktur og så tror vi på, at gode ideer skal afprøves.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Per Højsgaard på tlf. 20 59 32 11 eller email perhoe@statens-adm.dk.

Tjenestestedet er Arsenalvej 33 i Hjørring.

Ansættelsesvilkår Arbejdstiden vil gennemsnitligt være 15 timer om ugen. Vi forventer, at du er fleksibel og i perioder vil have mulighed for at arbejde mere, samtidig med at arbejdstiden tilrettelægges under hensyntagen til din undervisning og eksaminer. Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Opstart medio januar 2022.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på Søg stillingen og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 18. december 2021.

Vi forventer at holde samtaler i uge 51.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Statens Administration Hjørring

Adresse 1
Arsenalvej 33
9800 Hjørring
Danmark
Tlf
33928249
Adresse 2
9800 Hjørring
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
20593211
Praktisk information
Oprettet
06-12-2021
Udløber
18-01-2022
Kviknummer
LJA-83059481
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Statens Administration Hjørring

Adresse
Arsenalvej 33
9800
Hjørring
Danmark
Tlf: 33928249
Praktisk information
Indrykket
06-12-2021
Ansøgningsfrist
18-01-2022
Kviknummer
LJA-83059481
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed