Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærke profiler til analyse og strategi

Danske Spil

Brøndby, Storkøbenhavn

Indrykket
16-11-2021

Har du talent for at løse komplekse analytiske problemstillinger, ønsker du at arbejde i krydsfeltet mellem analyse og strategiudvikling, og motiveres du af muligheden for at bidrage til udviklingen af Danske Spil? Så har vi en spændende stilling til dig i vores relativt nyoprettede afdeling, Analyse og Strategi, i Danske Spil.

Danske Spil er markedsledende i Danmark på både lotterier, sportsspil og kasinospil. Danske Spil er ejet af den danske stat (80 pct.) samt DGI og DIF, og hele overskuddet fra Danske Spil går til idræts-, kultur- og foreningslivet i Danmark og til den danske stat. Samtidig er Danske Spil i hård konkurrence med meget store udenlandske spil- og underholdningsvirksomheder.

Danske Spils særlige historie, rammevilkår og konkurrence- og markedsposition stiller store og særlige krav til, at vi altid er ansvarlige, sætter markedsstandarder og er konkurrencedygtige. Samtidig skal Danske Spil være på forkant med trends og udviklingen i markedet samt kundernes ønsker og behov.

Det kræver høj kvalitet og høje ambitioner i forhold til at udvikle forretningen samt en analytisk og datadrevet tilgang til produkter, kunder og innovation.

Afdelingen og hvad vi søger

Analyse og Strategi er en relativt nyoprettet afdeling forankret direkte under Danske Spils CFO. Afdelingen har bl.a. til opgave at understøtte en sund, fagligt velfunderet og langsigtet bæredygtig udvikling af Danske Spils forretning. Du vil blive en del af et hold, der bl.a. skal drive og eksekvere centrale analyser, der skaber et solidt fagligt fundament for de beslutninger, der skal sikre fortsat positiv udvikling i hele Danske Spils koncern.

Afdelingens opgavepallette spænder bredt over forretningsanalyse, udvikling, strategi, koordinering og implementering altid med kunden i centrum. Vi kan derfor tilbyde et miljø med brede muligheder for at anvende og udvikle dine kompetencer, og hvor flere forskellige ansøgerprofiler kan være relevante.

Du kan fx være generalisten, der excellerer i at koordinere og drive prioriterede projekter frem med den rigtige timing, hurtigt fanger essensen i problemstillinger på nye, komplekse stofområder, bidrager til gode løsninger og bevarer det nødvendige overblik. Eller du kan være specialisten, der drives af at anvende dine skarpe kvantitative og kvalitative metodefærdigheder i markedsanalyser, der understøtter en kundedrevet forretning via indsigter fra fx surveyanalyser eller fokusgrupper.

Det vil være en fordel, hvis du har nogle års erfaring, fx fra konsulentbranchen eller et departement i centraladministrationen, men dygtige nyuddannede vil også komme i betragtning. Konkret opgaveportefølje, ansvar og forventninger afstemmes med den enkeltes kvalifikationer.

Det afgørende er, at du motiveres af at nytænke, indgår positivt i relationer med andre og sætter pris på muligheden for en stejl læringskurve. Derudover lægger vi konkret vægt på, at du:

  • Har en relevant kandidatgrad.

  • Er tal- og metodestærk og gerne vil udvikle disse kompetencer yderligere.

  • Har lyst til at opbygge gode relationer på tværs af Danske Spils koncern, hvor du får mulighed for at arbejde tæt sammen med forskellige fagligheder.

  • Kan sætte dig hurtigt ind i nyt komplekst stof og kan formidle det væsentlige både mundtligt og skriftligt på en forståelig og konkret måde.

  • Har sans og interesse for at finde gode løsninger på komplekse problemer og er ivrig efter at skabe resultater, der kan bidrage til positive forandringer.

  • Kan arbejde struktureret, analytisk og er god til at følge op på deadlines.

  • Har som minimum en vis erfaring med at anvende Powerpoint og Excel og eventuelt har erfaring med andre statistikværktøjer

 

Vil du gøre karriere hos os?

Du starter ansøgningsprocessen ved at klikke på Søg stillingen. Send din ansøgning, så vi har den senest med udgangen af den 5. december 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte analyse- og strategichef, Niels William Botterill, på NWBO@danskespil.dk eller tlf. 41 78 20 94. Såfremt du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Majbritt Storm, på 30 93 12 88.

Om Danske Spil

Danske Spil er danskernes foretrukne spiludbyder. Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 3.900 forhandlere. I 2020 leverede vi 2,4 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 460 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning. I Danske Spil er vi ét hold, fordi vi mener, at det er nemmere at vinde sammen end hver for sig. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og derfor er to dage aldrig ens. Vi har vores egen sportsforening, som har eksisteret i mere end 30 år, men bare rolig, du behøver ikke være verdensmester i fodbold eller atletik det vigtigste er, at du er dit ansvar og indsats bevidst. I sidste ende er det nemlig alle os i Danske Spil, som skal sikre, at vi er til glæde og gavn for hele Danmark.

Mød en medarbejder

Jonas Eilsø, UX Designer

Vi tør og vil inddrage brugerne i vores løsninger

Vi har enormt meget data, og vi er gode til at inddrage brugerne. Deres feedback får reelle konsekvenser for vores løsninger, og hjælper os godt på vej med at bygge produkter, der skaber Danmarks stærkeste kundeoplevelse.

Læs mere om Jonas.

Mød flere af vores medarbejdere her.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danske Spil

Adresse 1
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-11-2021
Udløber
05-12-2021
Kviknummer
LJA-82962633
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Spil

Adresse
Korsdalsvej 135
2605
Brøndby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-11-2021
Ansøgningsfrist
05-12-2021
Kviknummer
LJA-82962633
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Strategi og udvikling
Beliggenhed