Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk udbuds- og entreprisejurist til Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-02-2019

Vi søger en dygtig udbuds- og entreprisejurist til afdelingen for Indkøb i Vejdirektoratet i København.

 

Du skal være med til at sikre, at Vejdirektoratet fortsat lever op til vores målsætning om bedre vej for pengene. Det betyder, at du skal brænde for at sikre den bedst mulige konkurrence og medvirke til, at Vejdirektoratet er i forreste række indenfor udbud og entrepriseret.

 

Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring og besidder et højt fagligt niveau indenfor udbuds- og entrepriseret. Men hvis du er relativt nyuddannet med erfaring fra nogle af fagområderne og interesse for at lære noget om infrastrukturprojekter, så vil vi også meget gerne se en ansøgning fra dig.

 

Dine opgaver:

Du kommer til at deltage i og styre arbejdet med at fastlægge udbudsstrategier, gennemføre udbud, forhandle kontrakter, bistå med fortolkning og styring af entreprisekontrakter samt rådgive indenfor entrepriseret.

 

Du vil skulle vurdere det forretningsmæssige aspekt i opgaverne og fungere som projektdeltager og tovholder på udbudsforretningerne og bistå i den efterfølgende styring i kontrakts- og entrepriseperioden. Derudover skal du varetage kommunikation med eksterne og interne interessenter og bidrage til at forbedre processer og arbejdsmetoder, både internt og i forhold til vores leverandører. De konkrete arbejdsopgaver vil i første omgang afhænge af dine kompetencer og erfaring. Men på sigt må du forvente at arbejde med en blanding af store projekter og små opgaver, sagsbehandling og udviklingsprojekter.

 

Din profil:

Du er uddannet cand.jur. eller cand. merc. jur. Du skal helst have erfaring med gennemførelse af udbud, udarbejdelse af udbudsstrategier for komplekse indkøb, entrepriseret og udarbejdelse af kontrakter indenfor byggeri og anlæg. Du er rimelig fortrolig med udbudsdirektiverne og AB18 og har styr på forvaltningsretten. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse eller med at arbejde projektorienteret.

 

Du har markedsforståelse og forretningsinteresse og er i stand til at udarbejde strategier, udbud og kontrakter på baggrund af organisationens input og behov. Du forstår at indgå i et team af fagfolk og teknikere og er i stand til at forklare juridisk komplekse problemstillinger for medarbejdere med en anden baggrund end dig selv.

 

Du drives af at styrke og udfordre andre og på den måde hjælpe Vejdirektoratet til at nå sine mål. Du har øje for løsninger og forbedringsmuligheder, bringer ideer og forslag frem og implementerer gerne selv.

 

Om os:

Vejdirektoratet er en af landets største indkøbere på infrastrukturområdet, og har blandt andet ansvaret for indkøb og gennemførelse af en række højt profilerede bygge- og anlægsprojekter.

 

Afdelingen Indkøb består af 10 engagerede medarbejdere, som primært beskæftiger sig med udbud, entrepriseret og markedsanalyser. Medarbejderne fra Indkøb indgår som en integreret del i alle Vejdirektoratets indkøbsprojekter, først og fremmest på anlægsområdet, men også i indkøb af komplekst udstyr, vejdrift og rådgiverydelser.

 

Afdelingen stræber efter at sikre sammenhæng og rød tråd i Vejdirektoratets samlede udbud og entreprisestyring, og at der løbende er fokus på effektiv, ensartet, sikker og gennemsigtig opgavevaretagelse samt nedbringelse af omkostninger både for Vejdirektoratet og sektoren.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår:

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. For den rette kandidat er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Indkøb i Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V.

 

Læs mere:

Vil du vide mere om Vejdirektoratet og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Helle Lange på tlf. 6193 0577 og/eller e-mail hlla@vd.dk.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest mandag den 25. februar 2019. Vi regner med at holde ansættelsessamtaler i uge 10.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Ansøg via link eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Del dette job

Kontakt

Vejdirektoratet

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-02-2019
Udløber
25-02-2019
Kviknummer
LJA-70436093
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-02-2019
Ansøgningsfrist
25-02-2019
Kviknummer
LJA-70436093
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Politik og samfund
Beliggenhed