Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk profil til arbejdet med at få erhvervslivet godt gennem coronakrisen

Erhvervsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-05-2021

Ansøgningsfrist: 16-05-2021

 

Vil du være med til at bære erhvervslivet godt gennem coronakrisen? Kan du finde de holdbare løsninger i samarbejde med kolleger og interessenter?

 

Så er det måske dig, vi har brug for til Erhvervsministeriets enhed for hjælpepakker.

 

Om jobbet

Som ny medarbejder i Erhvervsministeriets enhed for hjælpepakker får du sammen med fire kolleger og din chef ansvaret for opgaver knyttet til de hjælpepakker, der er etableret for at holde hånden under virksomhederne, og som Erhvervsministeriet har ansvaret for.

 

Opgaverne tæller bl.a.:

  • Forberedelse af politiske forhandlinger om hjælpepakker mv. til erhvervslivet

  • Ministerbetjening, herunder forberedelse af politiske møder, besvarelse af Folketingsspørgsmål, samrådsspørgsmål, besvarelse af henvendelser og spørgsmål fra borgere, virksomheder og presse mv.

  • Deltagelse i div. arbejdsgrupper bl.a. om kompensationsordninger ved fremtidige epidemier mv.

  • Håndtering af efterkontrol af den udbetalte kompensation

  • Løbende status på og justeringer af kompensationsordningerne

 

Vores arbejde er genstand for stor interesse politisk og fra offentligheden og medier. Du skal derfor befinde dig godt i et miljø, hvor der er et højt tempo med skiftende dagsordener, og du skal have lyst til og mod på at kaste dig ud i nye udfordringer. Du vil komme til at arbejde med forskelligartede opgaver inden for de temaer, der fremgår ovenfor. Dine konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af din erfaring og øvrige kompetencer og aftales nærmere efter ansættelsen.

 

Hos os får du omvendt mulighed for at slå ind på en stejl læringskurve og opnå et helt unikt indblik i håndteringen af Covid-19 og arbejdet i et departement. Vi samarbejder bredt med flere ministerier og interessenter, men har et særligt tæt og vigtigt samarbejde med Erhvervsstyrelsen og Finansministeriet. Du skal derfor tage ansvar for det gode samarbejde. Vi samarbejder desuden tæt med vores nærmeste kolleger i andre dele af departementet. 

 

I Erhvervsministeriets enhed for hjælpepakker lægger vi vægt på at være handlekraftige, skabe gode resultater, have blik for helheden, være fleksible samt at være gode og ordentlige samarbejdspartnere. Og så lægger vi stor vægt på et humørfyldt arbejdsmiljø.

 

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse, fx cand.scient.pol., cand.polit. e.l. Du er analytisk skarp og søger hurtigt ind til kernen af en problemstilling. Samtidig har du et helhedssyn, da du i jobbet ofte vil skulle balancere fx økonomiske, politiske og tekniske/administrative hensyn. Du ser løsninger frem for problemer, og du evner altid at drive dine sager fremad. Du er imødekommende, og du evner at opbygge og vedligeholde relationer.

 

Personligt er du ansvarsfuld og initiativrig. Du opsøger selv viden og kontakter, når det er nødvendigt. Du er fleksibel og åben over for at skulle arbejde med mange forskellige typer opgaver, og du trives i en travl og alsidig hverdag fyldt med skiftende udfordringer. Du har lyst til at bidrage til et godt og humørfyldt arbejdsmiljø.

 

Om os

Erhvervsministeriets enhed for hjælpepakker er en del af Koncerncentret i Erhvervsministeriets departement. Koncerncenteret består ud over Hjælpepakkeenheden, af Koncernstyring, økonomi og selskaber, IT & Service samt Digitalisering og teknologi.

 

Vi har fokus på faglig og personlig udvikling, kvalitet og rettidighed i opgaveløsningen, godt humør, samt respekt i ord og handling over for hinanden og vores samarbejdspartnere.

 

Om ansættelsen

Du vil blive ansat som fuldmægtig eller konsulent i henhold til AC overenskomsten på statens område.

 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Mads Ammitzbøll Thomsen på telefon 22 17 77 45 eller chefkonsulent Søren Bøllingtoft Knudsen på 91 33 71 42. Du kan også læse om, hvordan det er at være ansat i Erhvervsministeriet i en række portrætter fra ansatte i ministeriet.

 

Send din ansøgning via linket senest den 16. maj 2021. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer med stempel og underskrift, karakterbevis samt andet relevant materiale. Vi forventer at afholde samtaler i uge 20 og 21. Bemærk, at vi benytter personligheds- og logiktest ifm. 2. samtalerne.

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

I Erhvervsministeriet ønsker vi at skabe gode og konkurrencedygtige rammebetingelser, så dansk erhvervsliv også i fremtiden er i stand til at skabe solid vækst og velstand. Vi vil medvirke til at gøre det attraktivt at investere og udvikle virksomhed i Danmark.

 

På en bred vifte af ressortområder - fra boligfinansiering og forbrugerforhold til life science og digitalisering af erhvervslivet samt rammevilkår for finansielle virksomheder - er vi med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem. Aktuelt er der stort fokus på arbejdet med Covid-19, herunder hjælpepakker og genåbning af Danmark. 

 

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for. Og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve og vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller. Samtidig er det en central kernekompetence hos os at have en forståelse for de muligheder den digitale udvikling i og uden for ministeriet åbner for.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K
Danmark
Web
Adresse 2
Slotsholmsgade 12
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2021
Udløber
16-05-2021
Kviknummer
LJA-82045078
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade 12
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-05-2021
Ansøgningsfrist
16-05-2021
Kviknummer
LJA-82045078
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed