Gem annonce

Specialkonsulenter

Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
26-02-2020

Har du flair for analyser og er du interesseret i, hvordan data kan understøtte udviklingen i sundhedsvæsenet?

Data- og udviklingsstøtte søger stærke specialkonsulenter til at arbejde med data og analyser af centrale politiske problemstillinger på sundhedsområdet.

Vi har en stærk ambition om en datadrevet tilgang til Region Sjællands kerneopgaver og strategiske fokusområder. Vi arbejder derfor konstant med at stille ledelsesinformation til rådighed, udvikle målstyring, BI, data-flow/ETL og datakvalitet til skarpe analyser og en datadreven samt en populationsbaseret tilgang.

Dit job hos os

Dine arbejdsopgaver kan spænde vidt fra forespørgsler og mindre analyser, der relaterer sig til den politiske dagsorden i regionen til større projekter som f.eks. Sundhedsprofilen med hvilken regionen hvert fjerde år på baggrund af spørgeskemaer kortlægger sundheden for regionens borgere. Vi har fokus på at lave analyser, der kan understøtte den gode beslutning og forbedringsarbejdet i det daglige. Du kan derfor både komme til at arbejde med styring og udvikling af ledelsesinformation, kapacitet, proces, patientforløb, populationsanalyser, prædiktionsmodeller og sammenhængen mellem sektorerne.

Vi arbejder efter anerkendte principper og metoder, og det er en vigtig målsætning for os, at vi kan omsætte data til konkrete forbedringer.

Som specialkonsulent hos os skal du også være med til at sikre det datamæssige fundament for samarbejde på tværs af sektorerne i sundhedsvæsenet på baggrund af kildesystemer (fx LPR og Sundhedsplatformen, sygesikring, kommunale data og borgernes selvmonitoreringer), der bl.a. skal anvendes til at belyse aktivitet og afledte virkninger, bl.a. skabe grobund for forskning og forskningsunderstøttelse af høj kvalitet. Og vi forestiller os, at du er/bliver vores ekspert inden for et dataområde, hvor du får et selvstændigt ansvarsområde.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaer inden for datakvalitet- og registrering, og du vil i Data og udviklingsstøtte få mange samarbejdspartnere og muligheder for at deltage i spændende arbejdsopgaver på tværs af arbejdsområder.

Hvem er du?

Vi søger erfarne kollegaer, der har relevant faglig kompetence, stærke samarbejdsevner, er dygtige kommunikatorer og resultatskabende. Vi forestiller os, at du har:

  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.scient.san.publ., cand.scient.pol., cand.oecon., cand.polit. el.lign.

  • Stærk analytisk tilgang

  • Erfaring med at arbejde med sundhedsdata, herunder LPR

  • Interesse for sundhedsvæsenets dagsordener og problemstillinger

  • Flair for at opbygge relationer og samarbejde på tværs af sektorer

 

Region Sjælland vil fremadrettet få en meget betydelig del af sine data fra Sundhedsplatformen. Erfaring med at understøtte registreringsarbejdsgange i sundhedsvæsenet eller udtrække/udvikle relevante rapporter fra elektronisk patientjournal til klinikken, sygehusledelserne og regionens beslutningstagere er derfor en fordel.

Du vil blive ansat som specialkonsulent eller konsulent afhængig af dine kompetencer.

Data- og udviklingsstøtte

Data- og udviklingsstøtte (DU) er et tværgående center i Region Sjælland med placering i Regionshuset i Sorø med 55 medarbejdere. Centeret har skabt en stærk og dynamisk organisation, som med udgangspunkt i data arbejder med styring, forbedringsarbejde, innovation og forskning på sundhedsområdet.

Du bliver en del af et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer og gode relationer til samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og enheden er præget af et højt niveau af videndeling og engagement. Vi har konstant fokus på at udvikle os og blive bedre, men vi tror på, at de bedste løsninger findes, når der er plads til både job og familie. Vi værdsætter derfor både den gode præstation og er en fleksibel arbejdsplads med et stærkt fokus work-life-balance.

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest 1. april 2020. 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Data- og analysechef Anne Bernth, tlf.: 93 57 01 03

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland

Adresse 1
Alleen 15
4180 Sorø
Danmark
Adresse 2
Alleen 15
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-02-2020
Udløber
01-04-2020
Kviknummer
LJA-79506231
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland

Adresse
Alleen 15
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-02-2020
Ansøgningsfrist
01-04-2020
Kviknummer
LJA-79506231
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce