Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialkonsulent til Organisationsteamet i Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-06-2022

Motiveres du af arbejdet med at finde løsninger til komplekse problemstillinger, der har stor betydning for mange mennesker, og som har stor faglig, politisk og pressemæssig bevågenhed?  Så har vi stillingen til dig!

 

Vi leder lige nu efter en ny kollega i Organisationsteamet, der ligesom os synes det er spændende at arbejde med opgaver indenfor udvikling, facilitering og organisering. Som team arbejder vi i et tværfagligt miljø med et højt fagligt niveau og et stort fokus på samarbejde.

 

Teamet består af en teamleder og 10 medarbejdere, og er en del af Økonomi- og Organisationsafdelingen. Økonomi- og Organisationsafdelingen indgår i den centrale administration i Region Hovedstadens Psykiatri og arbejder tæt sammen med de øvrige stabe og de psykiatriske centre.

 

Dine arbejdsopgaver som specialkonsulent

Du får en varieret hverdag, hvor opgaverne blandt andet består i centraladministrative opgaver indenfor udvikling, planlægning og implementering af organisations- og planlægningsprojekter. Hovedfokus vil være på implementering, kvalitetssikring og den videre udvikling af Flexible Assertive Community Treatment (FACT) i vores ambulante psykiatriske enheder.

 

Du får derfor en central rolle i udvikling og implementeringen af organisatoriske forandringer og får sammen med det øvrige team ansvaret for at udarbejde analyser og beslutningsoplæg indenfor FACT og andre projektområder. Opgaverne løses i tæt samarbejde med direktion, øvrige stabe, centerledelser og det sundhedsfaglige personale.

 

Vores forventninger til dig

Vi søger en kollega, der har en relevant akademisk uddannelse indenfor sundhedsområdet f.eks. cand. psyk. eller lignende. Du har min. 5 års erfaring gerne med klinisk arbejde, undervisning/ facilitering og projektarbejde. Du har interesse for organisationsniveauet og er vant til at arbejde med udvikling og implementering. Derudover forestiller vi os at:

  • Du trives i en varieret hverdag, hvor du og teamet har gang i flere sideløbende processer, og hvor dine opgaver kan variere fra mindre ad hoc-opgaver med korte deadlines til større projekter, der strækker sig over en længere periode.

  • Du har analytisk sans. Du arbejder struktureret og har en analytisk sans, der gør, at du kan håndtere komplekse problemstillinger og samtidig holde overblikket. Du er i stand til at inddrage data i dine analyser.

  • Du er en stærk formidler. Du er en stærk skriftlig formidler og mundtlig facilitator, der kan oversætte komplekse, faglige problemstillinger til alment forståelig information.

  • Du er en dygtig projektleder og arbejder målrettet. Du har en effektiv tilgang til opgaveløsningen og er resultatorienteret.

  • Du er god til at samarbejde. Du får en hverdag, hvor du skal arbejde tæt sammen med de psykiatriske centre og klinisk personale om at nå forskellige mål. Det er derfor vigtigt, at du er teamorienteret, er dygtig til at opbygge gode samarbejdsrelationer og er åben overfor andres viden, faglighed og perspektiver.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse d. 1. oktober 2022.

 

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, der passer til dine kvalifikationer.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Søg via link senest d. 8. august, 2022. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din ansøgning.

Samtaler er planlagt til uge 33.

 

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder David Oehlenschläger på 61 62 12 19 eller specialkonsulent Anne Rosenquist på tlf. 21 77 73 88.

 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, et tværfagligt læringsmiljø og spændende karriereveje.

 

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

 

Fakta

Jobtype

Andre akademikere

Psykolog

 

Arbejdssted

Region Hovedstadens Psykiatri

 

Arbejdstid

Fuldtid

 

Jobnummer

242203

 

Ansøgningsfrist

08-08-2022

 

Kontakt os

Anne Rosenquist

Specialkonsulent

38640197

 

David Oehlenschläger

 

Besøg vores onboarding site - og bliv klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads.

www.psykiatri-regionh.dk/onboarding

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstadens Psykiatri

Adresse 1
Kristineberg 3
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-06-2022
Udløber
08-08-2022
Kviknummer
LJA-83764491
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstadens Psykiatri

Adresse
Kristineberg 3
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-06-2022
Ansøgningsfrist
08-08-2022
Kviknummer
LJA-83764491
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Sundhed
Beliggenhed