Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialkonsulent til det nationalt, forpligtende samarbejde om forskning og behandling på kræftområdet

DCCC - Danish Comprehensive Cancer Center

Aarhus, Østjylland

Indrykket
03-01-2022

Vi søger i DCCC - Danish Comprehensive Cancer Center, en kollega, som har et solid kendskab til sundhedsområdet og erfaring med kræftområdet. En kollega, som har lyst til og interesse for at arbejde på tværs af det danske kræftlandskab i det nationalt forpligtende samarbejde om forskning og behandling på kræftområdet.

 

Hvad DCCC arbejder for

Der er tale om en stilling som specialkonsulent i et mindre sekretariat. DCCC er etableret i 2017 som led i Kræftplan 4 for at styrke samarbejdet på tværs af faggrupper, specialer og regioner inde for kræftområdet. Kort fortalt arbejder vi for at fremme kræftforskning og behandling i Danmark. Vi er et nationalt forpligtende samarbejde, der bygger på den eksisterende forskningsinfrastruktur både på hospitalerne og universiteterne. Organisatorisk er samarbejdet forankret i regionerne.

 

Vi samarbejder med et bredt udsnit af de mange aktører, der er inden for kræftområdet. Det gælder både forskere og klinikere på hospitaler og universiteter, sundhedsmyndigheder, andre landsdækkende initiativer og organisationer samt Kræftens Bekæmpelse.

 

Du bliver en del af sekretariatet for DCCC, hvor vi i fællesskab planlægger, koordinerer og driver mange forskelligartede opgaver og projekter. Sekretariat som er placeret i Aarhus, hvor du kommer til at have din dagligdag.

 

Dine opgaver

Vi kan tilbyde en spændende stilling, som du selv kan være med til at sætte dit præg på. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Planlægge og koordinere forskelligartede opgaver i forhold til styregruppe og fagligt udvalg for DCCC, herunder sekretariatsbetjening, udarbejdelse af mødemateriale og afvikling af møder.

 • Stabsopgaver af forskellig karakter. Du vil bl.a. få det administrative ansvaret for DCCCs pulje der kan søges om støtte til nationale og tværfaglige aktiviteter og netværk på kræftområdet

 • Projektstyring og koordinering. Du får bl.a. ansvaret for et konkret projekt som skal udvikle en generel model for registrering af patienternes deltagelse i kliniske forsøg. Projektet løber til og med 2023 og involverer et tæt samarbejde med Regionernes Kliniske Kvalitetsprogram (RKKP) og de Danske Multidisciplinære Cancergrupper (DMCG.dk)

 • Deltag i planlægning og gennemførsel af Danske Kræftforskningsdage Danmarks største tværfaglige kræftkonference.

 • Bistå med at styrke det nationale samarbejde om forskning og behandling, herunder understøtte netværk af kliniker og forskere på kræftområdet

 

Om dig

Vi forventer, at du fagligt

 • har en samfundsvidenskabelig baggrund og et strategisk mind-set

 • har relevant erfaring med sundhedsområdet fra en region, et hospital, et universitet eller en anden offentlig forvaltning eller myndighed. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med sekretariatsbetjening og med at udarbejde dagsordener, beslutningsoplæg og mundtlige oplæg

 • kan facilitere og koordinere projekter og processer med mange forskellige parter og interessenter. En formel uddannelse inden for projekt- og/eller procesledelse samt praktisk erfaring hermed vil være en fordel.

 • er en god formidler, som evner at formidle komplicerede problemstillinger kort og præcist

 • har kompetencer inden for økonomistyring, eksempelvis i forbindelse med diverse puljer.

 

I forhold til de personlige egenskaber leder vi efter en kollega der

 • er selvstændig og har lyst til at tage ansvar for både opgaver og teamet omkring opgaven

 • er udadvendt og er god til at skabe relationer og samarbejde på tværs af organisationer og fagligheder

 • får ting til at ske igennem samarbejde og har lyst til at indgå i et mindre team, hvor vi sammen løfter i flok

 

Vi kan tilbyde

 • Et spændende og udfordrende job, hvor de gode viljer i høj grad er til stede

 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling

 • Et mindre sekretariat, hvor man er tæt på ledelsen og har mulighed for at påvirke indhold og retning i arbejdet

 • En arbejdsdag med højt til loftet, humor og plads til forskellighed

 

Hvem er vi

Du vil have din dagligdag i sekretariat, der består af en sekretariatschef, en kommunikationskonsulent og en studentermedhjælper. Sekretariatets opgave er at understøtte DCCC internt ved at understøtte styregruppen og fagligt udvalg, og eksternt ved at sikre relationerne til øvrige interessenter og aktiviteter på kræftområdet. DCCC er stadig en nyere organisation, og vi forventer, at du bidrager til konsolideringen af det gode arbejde, som har fundet sted de seneste fire år.

 

DCCC er stærkt forankret i ledelsessystemet hos både regioner og universiteter. Vi er organiseret med en bestyrelse, der består af de 5 regioners sundhedsdirektører samt den sundhedspolitiske direktør fra Danske Regioner. Det ledelsesmæssige ansvar for driften af DCCC ligger hos styregruppen, der repræsenterer det øverste strategiske ledelseslag på tværs af regioner, universiteter, Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse.

 

Når der skal udvikles nye regionale eller landsdækkende initiativer, der kan fremme dansk forskning, forebyggelse og behandling af kræft, er DCCCs faglige udvalg primus motor. Udvalget arbejder systematisk med at nedbryde barrierer på området, så forskningsresultater hurtigere kan omsættes til klinisk praksis.

 

I DCCC indgår også 12 nationale forskningscentre, som er etableret i et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, de enkelte regioner og DCCC.

 

Vi er placeret i et kontorfællesskab med RKKP, DMCG.dk og Vælg Klogt og du får således din gang blandt ca. 40 kollegaer.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er fuldtid. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Arbejdsstedet er Hedeager 3, 8200 Aarhus N.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Louise Ø. Livijn på tlf. 40141849.

 

Din ansøgning

Send os en kort ansøgning, hvor du fortæller, hvad du kan tilbyde DCCC. Vi vil også meget gerne høre om dine tidligere erfaringer og resultater. Vedlæg gerne såvel anbefalinger som eksamensbeviser.

 

Ansøgningsfristen er torsdag den 20. januar 2022. Vi holder ansættelsessamtaler torsdag den 27. januar.

Tiltrædelse den 1. marts 2022, eller snarest muligt.

 

Ansøgning, inkl. relevante bilag, sendes elektronisk via dette link

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DCCC - Danish Comprehensive Cancer Center

Adresse 1
Hedeager 3
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-01-2022
Udløber
20-01-2022
Kviknummer
LJA-83168275
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DCCC - Danish Comprehensive Cancer Center

Adresse
Hedeager 3
8200
Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-01-2022
Ansøgningsfrist
20-01-2022
Kviknummer
LJA-83168275
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed