Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialkonsulent med stærke samarbejdsevner søges til økonomi- og udviklingsopgaver på Det Kongelige Akademi Arkitektur, Design, Konservering

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-09-2021

Vil du være med til at styre og videreudvikle økonomistyringen på ét af landets førende kunstneriske uddannelsesinstitutioner?

Det Kongelige Akademi uddanner arkitekter, designere og konservatorer og bedriver forskning og kunstnerisk udviklingsvirksomhed på højeste internationale niveau. Herved skabes bud på samfundsrelevante løsninger, men også bevaring af kulturarv. Som uddannelses- og forskningsinstitution har Det Kongelige Akademi en kompleks økonomiforvaltning bestående af bl.a. finanslovsmidler, eksterne forskningsbevillinger og egen betaling fra studerende. Akademiets årlige budget er ca. 300 mio. kr.

Om stillingen

Du vil blive ansat i Det Kongelige Akademis økonomienhed, hvor vi er 8 ansatte til budget- og regnskabsopgaver. Vi understøtter økonomistyring af 25 bachelor- og kandidatprogrammer, ph.d.-uddannelse, efter- og videreuddannelse og eksternt finansierede forskningsprojekter.

Som specialkonsulent i akademiets økonomienhed, vil du få til opgave at understøtte økonomistyringen af de faglige enheder i forhold til både uddannelses- og forskningsaktiviteter. Opgaverne omfatter såvel sparring og rådgivning af akademiets institutter som drift og udvikling af centrale prognose- og styringsmodeller.

Derudover vil en af dine væsentligste opgaver være at videreudvikle ledelsesrapporteringen. Både i forhold til uddannelserne, institutter som over for akademiets direktion og bestyrelse. Der er udsigt til spændende opgaver, hvor du vil kunne sætte dine økonomiske og kommunikative færdigheder i spil. Du er ikke alene om opgaven, men du vil være en af de bærende kræfter der sammen med både faglige og administrative medarbejdere skal bringe opgaven i mål.

De mange forskelligartede opgaver betyder også, at du vil have en bred kontaktflade på tværs af akademiet. Konkret vil du således arbejde med:

 • Drift og udvikling af ledelsesrapportering

 • Drift og udvikling af prognosemodeller for budget- og ressourcestyring, herunder øget systemunderstøttelse

 • Budget og udgiftsopfølgninger

 • Økonomiske tværgående analyser

 • Servicere og supportere enhedernes medarbejdere i økonomispørgsmål

 • Kvalitetssikring af budgetter samt opfølgning på eksterne forskningsprojekter

 

Om dig

Du har en videregående økonomi- eller samfundsvidenskabelig uddannelse samt relevant erfaring, gerne fra en uddannelsesinstitution eller anden offentlige institution med en sammensat økonomi. Vi lægger vægt på at:

 • Du er analytisk, talstærk og er god til at løbe boldene i mål.

 • Dine it-kvalifikationer er i top og du er særligt god til Excel og rapporteringsværktøjer.

 • Du er opsøgende og serviceorienteret

 • Du er en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt

 • Du har gode samarbejdsevner og trives i et kreativt og udviklende miljø.

 

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads i et leverende og inspirerende miljø på Holmen i København.

Vi lægger vægt på et godt kollegialt miljø, der er løsningsorienteret, og hvor der gives plads til gensidig inspiration og sparring. Du får endvidere:

Et udfordrende og afvekslende job i tæt sammenspil med de faglige miljøer inden for arkitektur, design og konservering og med kollegaerne i administrationen.

Gode muligheder for at gøre en stor forskel på en af Danmarks mest kreative og innovative uddannelses- og forskningsinstitutioner

En fleksibel arbejdsplads med mulighed for at variere din arbejdsdag mellem det grønne Holmen og hjemmearbejde

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en varig fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse og aflønning sker som specialkonsulent i henhold til den gældende overenskomst for akademikere i staten indgået mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer. Der er mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kompetencer og erfaring.

Ansættelsen er fra 1. december 2021 og gerne før, hvis muligt.

Krav til ansøgning

Ansøgning bilagt CV og uddannelsesdiplom skal sendes elektronisk via knappen Søg stillingen, så den er Det Kongelige Akademi i hænde senest tirsdag den 5. oktober 2021. Ansøgningsmateriale modtaget efter ansøgningsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Susanne Ladefoged Pedersen på tlf. 4170 1656 eller på e-mail sped@kglakademi.dk 

Du kan desuden læse mere om Det Kongelige Akademi på www.kglakademi.dk.

Det Kongelige Akademi er en mangfoldig arbejdsplads, som anser diversitet for at være en styrke. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede ansøgere til at søge stillingen.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering

Adresse 1
Philip de Langes Allé 10
1435 København K
Danmark
Tlf
41 70 15 00
Adresse 2
Philip de Langes Allé 10
1435 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-09-2021
Udløber
05-10-2021
Kviknummer
LJA-82674842
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering

Adresse
Philip de Langes Allé 10
1435
København K
Danmark
Tlf: 41 70 15 00
Praktisk information
Indrykket
17-09-2021
Ansøgningsfrist
05-10-2021
Kviknummer
LJA-82674842
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed