Gem annonce

Specialkonsulent med flair for data og projektledelse

Professionshøjskolen Absalon

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
13-01-2021

På Absalon vil vi være den foretrukne udviklingspartner i Region Sjælland på kompetenceudvikling inden for velfærdsfaglighederne. Vi leverer kompetenceudvikling indenfor såvel undervisning, pædagogik, social- og sundhedsfaglighed samt en lang række øvrige fagligheder. Det kræver bl.a. en kompetent og agil understøttelse af Absalons syv faglige centre, som skal levere de kompetenceudviklingsydelser Regionen, kommunerne, institutioner og virksomheder efterspørger. 

Til at hjælpe os, søger vi en forretningsorienteret konsulent, som både kan arbejde med data, kontrakter, servicemål og projektlede interne udviklingsindsatser med sikker hånd.

Din profil

Din baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du har en akademisk uddannelse og en vis erfaring som konsulent eller lignende. Særligt lægger vi vægt på, at du:

Har erfaring med både at indsamle, bearbejde, analysere og kommunikere om data. Du er dygtig til databehandling og har meget gerne erfaring med at udarbejde databaseret ledelsesinformation.

Har erfaring med projektledelse og samarbejde på tværs. Du har flair for at analysere en problemstilling, og de interesser der er på spil. Samtidig kan du vurdere behovet for ressourcer og metoder til at løse opgaven.

Kan skrive og kvalitetssikre tilbud og kontrakter. Du har blik for at få detaljerne på plads og samtidig kommunikere til målgruppen.

Er forretningsorienteret. Du forstår at agere i forhold til en forretningsorienteret dagsorden og har blik for, hvordan din indsats giver størst værdi. 

Sætter en ære i at have styr på tingene. Du behøver ikke, at kende uddannelsesverdenen på forhånd. Vi forventer dog, at du hurtigt sætter dig ind i Absalons strategi, mål og kultur, så dit arbejde bedst muligt kan understøtte de behov der er.

Dine arbejdsopgaver

Som specialkonsulent vil din arbejdsdag f.eks. kunne bestå af følgende opgaver:

Udarbejde en rapport der viser udviklingen på f.eks. aktivitet, økonomi, kvalitet mm. for Absalons eller sektorens kompetenceudviklingsydelser.

Tovholder for vores kontraktteam og i samarbejde med kolleger kvalitetssikre de tilbud og kontrakter, som løbende sendes ud.

Projektleder på en serviceindsats hvor I skal undersøge erfaringer, regler, procedurer mm. på området, inden du alene eller i samarbejde med kolleger udarbejder løsnings- og implementeringstiltag. Det kunne f.eks. være kommunikationen til vores kunder, administrative processer osv.

Sparre med ledere i at understøtte de faglige centre. Du skal derfor være klar på også at gribe de ad hoc opgaver der kommer og hjælpe kolleger ved spidsbelastninger. 

Dine kolleger

Du bliver ansat i den enhed af Uddannelsesservice som arbejder med administration og udvikling af Absalons efter- og videreuddannelsesaktiviteter (i daglig tale EVU). Her kommer du til at indgå i en enhed med 17 kolleger, hvoraf de fleste varetager den daglige drift/ administration af aktiviteterne. Vi har i enheden en stor berøringsflade i hele organisationen, både med øvrige stabsfunktioner og de faglige centre.

Du kommer ind i et arbejdsmiljø med stort engagement, en uformel omgangstone og højt til loftet. Samtidig kommer du ind i en levende organisation med masser af spændende udviklingsaktiviteter. Dit ansættelsessted er på Ankerhus i Sorø indtil påskeferien, hvorefter vi flytter til vores nye campus tæt ved Slagelse Station. Der vil være mulighed for indimellem at arbejde hjemmefra efter aftale. Det er en fordel, hvis du har bil, da du må forvente, at der i forbindelse med jobbet er aktiviteter, som du skal deltage i, på andre af vores lokationer.

Sådan ansøger du

  • Ansættelse sker efter Overenskomst for Akademikere i Staten eller anden relevant overenskomst i forhold til din uddannelse.

  • Stillingen er på fuld tid og vi forventer, at stillingen besættes 1. marts 2021.

  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte udviklingsleder, Louise Heiberg Lund, 7248 2777.

  • Ansøgning og relevante bilag, herunder eksamensbeviser, sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at

  • klikke på Søg stillingen til højre på denne side senest den 27. januar 2021.

  • Vi holder løbende samtaler.

 

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Professionshøjskolen Absalon

Adresse
Slagelsevej 70
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
27-01-2021
Kviknummer
LJA-81579126
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Professionshøjskolen Absalon

Adresse
Slagelsevej 70
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-01-2021
Ansøgningsfrist
27-01-2021
Kviknummer
LJA-81579126
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed
Gem annonce